IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Северкооп Гъмза Холдинг АД (6S4 / GAMZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    прави ми впечатление много интересно съвпадение - основния купувач тук е ЦКБ
    Вчера пробва селски интервенции, ама днес номерът не върви!
    Цената пак отиде на 3.20!

Коментар

• Бик приятелю, не тълкувай думите ми като дявола евангелието. Изтъкнах само някои факти, които ти знаеш по-добре от мен и си писал за тях. Много добре, че и по-добре от мен познаваш действията на мениджмънта.
      А че се купува сега, а не през последните два месеца тази позиция показва невежеството на много играчи, нима формираната печалба е изненада за теб, но за другите явно е.
      Както виждаш не коментирам подцененост или надцененост. Рядко се включвам тук, обикновено само с някои кратки коментари относно психологията на играчите на БФБ.
      Желая ви успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
        Ще кажа, че това не е изненада за тези, които следят холдинга от близо. Нали продаде две участия, които му се водеха на много по-ниска стойност в баланса. Продадоха унипак на 45 лева, а сделката за мажоритарния пакет след месец беше на 75. Познайте в чии джоб са тези 30 лева. Не се заблуждавайте, че това е хубав отчет.
        Прав си къде по-добре е да се купуват дружества в пъти по-скъпи от активите и ПЕРСПЕКТИВИТЕ пред тях, вместо дружество с 2,90 cash на акция...
        И тук рано или късно ще се повтори сценария с DOVUHL.

Имам акции от GAMZA.

Коментар

• Слънчо и Унипак са шитнати, от там е печалбата
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ще кажа, че това не е изненада за тези, които следят холдинга от близо. Нали продаде две участия, които му се водеха на много по-ниска стойност в баланса. Продадоха унипак на 45 лева, а сделката за мажоритарния пакет след месец беше на 75. Познайте в чии джоб са тези 30 лева. Не се заблуждавайте, че това е хубав отчет.

Коментар

• Добър отчет на първо четене... Какво ще кажете колеги? Гледам, че и в цената се отрази веднага
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Май големите подкараха влака или на мене ми се иска да е така

Коментар

• Tazi pozicia teparva shte se kacva...moje na niakoi da mu se vijda stranno...ama ne mi se obiasniava...pak i tuk ne e miastoto...

Коментар

• какво корегира тук...,като то не се е качила още тази акция....
                    обаче ако си я харесат някои по -големи.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
                      Само не забравяйте факта , че все пак този холдинг е собственност и под командването на ТИМ и каквото кажат те това ще стане.
                      Според мен скоро ще видим нива за които даже не сме мечтали.
                      Успех на всички
                      прави ми впечатление много интересно съвпадение - основния купувач тук е ЦКБ
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Паникьори! Не ви е тука мястото!
                        Малко бройка да продаде някой и веднага напълнихте гащите!!!

Коментар

• Този нещастник 116 сега натиска отгоре а отдолу сложи купува!
                          Пари от 20 стотинки ще прави!
                          Смях

Коментар

• 116 купуват
                            тъпанарите от Бета Корп разтоварват така брутално и не само тук
                            имам чувството, че те искат да предизвикат корекцията
                            от вторник правят мазало на много места и купуват здраво АДСИЦ

Коментар

• Koi tapanar izsipa taka grozno poziciata?
                              Vidiah 116, no toi e sys smeshni broiki!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Някой има ли идея защо изчезнаха котировките за акциите на GAMZA в COBOS?
                                виж тук
                                http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5529&r=39

Коментар

Working...
                                X