IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Соди-Девня, Дюни,Черноморско злато

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Соди-Девня, Дюни,Черноморско злато

Продажбата става само чрез инвестиционен посредник - в който и да е град има представители, намираш ги, оставяш си при тях депозитарната разписка, правите договор на каква цена искаш да ги продадеш , но предварително виж как вървят на борсата /или посредника/.
    На другия ден попитай посредника дали са продадени и ще си получиш парите в до 3 дневен срок. Ако не са продадени, но решението за продажба е твърдо взето от теб, намали малко цената /примерно с 0,25 лв за акция/ и все по тая схема...

Коментар

И аз си запазих малко акции на Дюни... добро дружество - изградили са хубав петзвезден комплекс.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Доколкото си спомням, Соди-Девня даваха по 2,30 - 2,50 лв. дивидент на акция за 2002 и 2003 г. За Черноморско злато - забрави, сигурно, за "Дюни" не съм сигурен, но мисля, също не са давали.

Коментар

Имам 10 акции на Соди Девня. Не съм вземал дивидент. Дали някога са давали и на кога мога да продам акциите си? Същите терзания имам и с другите две дружества?!

Някой знае ли нещо?

Благодаря!
        Working...
        X