IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kога е последният ден с право на дивидент??

Мерси предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от BSEtrader
      Първоначално изпратено от B.Graham
      ОСА е затова.Да се задават въпроси на мениджмънта.
      Знам, Греъм,
      затова започнах с въпрос дали някой не е бил на събранието, защото за съжаление аз нямах възможност.
      Но ... всеки който може да даде повече информация е добре дошъл според мен.
      Между другото на някой от въпросите ти има отговори в материялите към отчета.
      Греъм, знам че има някои отговори в материалите, но отчета е от края на март, а два месеца са адски много време в тези смутни времена. И се надявам че има някои промени за това време и дай боже в положителна посока. А иначе цената на акцията знаем че би трябвало да отразява не сегашната ситуация на спад на поричките, а очакванията за порачките в следващите периоди.

Поздрави!

Коментар

• ФАЗЕРЛЕС АД (4F6) източник: БФБ - София 30 Май 2009 10:28

Акционерите на Фазерлес АД с дивидент за 2008 г. в размер на 1.00 лв. за акция

На проведено ОСА от 28.05.2009 год. на Фазерлес АД-Силистра /4F6/, е взето решение за разпределяне на дивидент за 2008 год., както следва:
        - Брутен дивидент на една акция: 1.00 лв.;
        Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 11.06.2009 год.
        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 09.06.2009 год.
        Условията и редът за изплащане на дивидент са качени в уеб страницата на Борсата на адрес: http://download.bse-sofia.bg/prospek...20AD-Silistra/
        Протокола от ОСА на дружеството можете да откриете на адрес: http://www.x3news.com

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
          Знам, Греъм,
          затова започнах с въпрос дали някой не е бил на събранието, защото за съжаление аз нямах възможност.
          Между другото на някой от въпросите ти има отговори в материялите към отчета.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Както и се очакваше - левче

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Знам, Греъм,

Коментар

• ОСА е затова.Да се задават въпроси на мениджмънта.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Златев,
                  въпроси много могат да се зададат на мениджмънта

Модернизираната поточна линия която работи в момента на какъв процент е натоварена?
                  Кога очакват че е е възможно да прибегнат и до втората линия? (може и с оптимистчен-песимистичен вариант)
                  Какви са очакванията им за търсенето на продукция през 3то и 4то тримесечие?
                  Дългосрочно решен ли е проблемът с дървесината след постигнатите договорености за внос от Румъния?
                  До колко е конкурентно производството на Фазерлес при текущите цени на суровината за предприятието?
                  Фазерлес участва ли в европейски програми, подобно на други публични компании които бяха одобрени през последната седмица?

Сигурен съм че още много други въпроси ще ми изникнат по-късно, но засега толкова

Коментар

• До края на месец май или за юни имаш предвид, че няма да работят?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                      Няма ли някой колега-акционер дето да е имал възмпожност да отиде до Силистра днес? Някакви коментари за ситуацията от страна на мениджмънта?!
                      Какво точно те интересува ? Не съм акционер , но ако мога да помогна с инфо ще го направя . Доколкото имам информация в момента Фазера не работи = нереализирана продукция (информация от служители на компанията) .Няма да работят засега до края на месеца , но доколкото съм запознат последните две седмици не са реализирали износ , така че "почивката" може да продължи малко повече .

Коментар

• Тук е голямо мъртвило. Нещо от ОСА?
                        Като гледам и цената се закрепи на 33-34лв

Коментар

• Няма ли някой колега-акционер дето да е имал възмпожност да отиде до Силистра днес? Някакви коментари за ситуацията от страна на мениджмънта?!

Коментар

• Абе ще взема и от двете -Държиш ли Падките още.
                            Абе нека Лесото да продължи да изкарва печалба пък тогава да се сравнява с Фазера.

Коментар

• Дано и двете да продължат да изкарват печалба, за да ги сравняваме едно с друго.

Коментар

• Абе нека Лесото да продължи да изкарва печалба пък тогава да се сравнява с Фазера.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X