IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Brain
    От очакванията започнах, ама се отплеснахме с цената.
    Нещо секторът не ми се струва много "кризоустойчив" с тея плоскости за мебели и врати, скъпата българска дървесина, да не говорим, че и опаковките не са много търсени в момента. Ако греша някой да ме поправи.
    Сега да не излезе, че нещо имам против Фазера- харесва ми като управление, ама нещо секторът куца.
    на теб кой сектор ти харесва ?

Коментар

• От очакванията започнах, ама се отплеснахме с цената.
      Нещо секторът не ми се струва много "кризоустойчив" с тея плоскости за мебели и врати, скъпата българска дървесина, да не говорим, че и опаковките не са много търсени в момента. Ако греша някой да ме поправи.
      Сега да не излезе, че нещо имам против Фазера- харесва ми като управление, ама нещо секторът куца.

Коментар

Никой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.
        Ей това се чудя, от къде го чакате да дойде това "наместване"?

а защо сравнявате цената ) само с печалбата и то статично ) все пак тук се търгуват основно очаквания и то за за 2010г )
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Ей тва е сега принципна позиция. Успех!

Коментар

Никой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.
            Нали питаше някъде долу, защо в момента е паднал 70% за година, а пеалбата била паднала 90%? Но пък преди 3 месеца и двете бяха 90%
            А и Кой е казал, че искаме да е Ъп ?! Преди малко написах, че лично на мен ми се иска да купя на 25. ))
            Имам акции, не е препоръка

Коментар

• Никой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.

Коментар

И ние помним Фазера.
                Абе не че искам да ви развалям хубавата темичка, ама гледам очакват спад на печалбите 91%, а цената е паднала за една година 70%.
                Та се питам що ли да расте?
                А къде беше, когато акцията се беше избушила с 91% на 24 лв-25 лв?? Хубаво беше на 25, но сега не се получава.

Коментар

И ние помним Фазера.
                  Абе не че искам да ви развалям хубавата темичка, ама гледам очакват спад на печалбите 91%, а цената е паднала за една година 70%.
                  И аз се питам същото, що ли да расте ?

Коментар

Браво бе, хималайски бико, за малко да ме убедиш.
                    Недей бе човек, не го вземай, остави го да падне, и аз като теб искам да си взема още.
                    Не е препоръка.

Коментар

• И ние помним Фазера.

Коментар

• Фазерът ще напомни за себе си.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Браво бе, хималайски бико, за малко да ме убедиш.

Коментар

Здравейте, фенове на дървесината!
                            Хубаво си е Фазерлес-чето и нищо чудно скоро да ви зарадва. Едно нещо обаче му се чудя- намалиха производството, явно заради намаленото търсене на плоскости, мебели и т.н. Как обаче стоят нещата с опаковките, някой знае ли какъв процент от производството са. Дано са повечко, че с плочи за врати и мебели няма скоро да започнат да работят пак на пълна мощност.
                            ще, ще.

Коментар

• ...

Коментар

• Здравейте, фенове на дървесината!
                                Хубаво си е Фазерлес-чето и нищо чудно скоро да ви зарадва. Едно нещо обаче му се чудя- намалиха производството, явно заради намаленото търсене на плоскости, мебели и т.н. Как обаче стоят нещата с опаковките, някой знае ли какъв процент от производството са. Дано са повечко, че с плочи за врати и мебели няма скоро да започнат да работят пак на пълна мощност.

Коментар

Working...
                                X