Първоначално изпратено от Brain
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
От очакванията започнах, ама се отплеснахме с цената.
Нещо секторът не ми се струва много "кризоустойчив" с тея плоскости за мебели и врати, скъпата българска дървесина, да не говорим, че и опаковките не са много търсени в момента. Ако греша някой да ме поправи.
Сега да не излезе, че нещо имам против Фазера- харесва ми като управление, ама нещо секторът куца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainНикой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.
Ей това се чудя, от къде го чакате да дойде това "наместване"?
а защо сравнявате цената) само с печалбата и то статично
) все пак тук се търгуват основно очаквания и то за за 2010г
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainНикой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.
А и Кой е казал, че искаме да е Ъп ?! Преди малко написах, че лично на мен ми се иска да купя на 25.))
Имам акции, не е препоръка
Коментар
-
Никой не говори за цена в момента. Една акция може на 150лв да е евтина, а на 40 да е скъпа. Който не разбира ще му дам пример. Последно купувах Фазери около началото на 2008-ма, след добър отчет за тримесечието, имаха около 2млн. печалби. Въпреки това цената падна и добре че се отървах бързо. Сега печалбата е 255х., а всички всикат UP.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainИ ние помним Фазера.
Абе не че искам да ви развалям хубавата темичка, ама гледам очакват спад на печалбите 91%, а цената е паднала за една година 70%.
Та се питам що ли да расте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainЗдравейте, фенове на дървесината!
Хубаво си е Фазерлес-чето и нищо чудно скоро да ви зарадва. Едно нещо обаче му се чудя- намалиха производството, явно заради намаленото търсене на плоскости, мебели и т.н. Как обаче стоят нещата с опаковките, някой знае ли какъв процент от производството са. Дано са повечко, че с плочи за врати и мебели няма скоро да започнат да работят пак на пълна мощност.
Коментар
-
Здравейте, фенове на дървесината!
Хубаво си е Фазерлес-чето и нищо чудно скоро да ви зарадва. Едно нещо обаче му се чудя- намалиха производството, явно заради намаленото търсене на плоскости, мебели и т.н. Как обаче стоят нещата с опаковките, някой знае ли какъв процент от производството са. Дано са повечко, че с плочи за врати и мебели няма скоро да започнат да работят пак на пълна мощност.
Коментар
Коментар