мен лично ме радва, че взимате аванси. Надявам се (откровено казано) и занапред да вземате. Сам даде пример за времето когато 20 к бяха 60 акции. Това е "онова" време, за което се правиш че не разбра.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от prodigalОК подиграха се с инвеститорите на БФБ (малки, големи и още по-големи, последните сами си го), но дори и да трябва да лъжа жената че съм пианист в публичен дом не мисля да я оставям проклетията, а и както се видя не съм само аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalОК подиграха се с инвеститорите на БФБ (малки, големи и още по-големи, последните сами си го), но дори и да трябва да лъжа жената че съм пианист в публичен дом не мисля да я оставям проклетията, а и както се видя не съм само аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalЕ Zaki, какво те притеснява, това отговаря на оборот над 20К преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от XYКаква Америка ?!? Американските, Европейските, Азиатските борси се възстановиха в доста по-голяма степен от спада в пъти на СОФИКС
Много смешна е нашaта борса
ОК подиграха се с инвеститорите на БФБ (малки, големи и още по-големи, последните сами си го), но дори и да трябва да лъжа жената че съм пианист в публичен дом не мисля да я оставям проклетията, а и както се видя не съм само аз
Не ме разбирай погрешно, мога да купя почти 10 акции за всяка една, която съм продал последния път и това ама никак не ме радва при положение че дружеството си се справя с предизвикателствата (така е модерно като изказ, нищо му няма демек).
това не е препоръка, освен ако не сте се консултирали с Бъфет
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от XYКаква Америка ?!? Американските, Европейските, Азиатските борси се възстановиха в доста по-голяма степен от спада в пъти на СОФИКС
ОК подиграха се с инвеститорите на БФБ (малки, големи и още по-големи, последните сами си го), но дори и да трябва да лъжа жената че съм пианист в публичен дом не мисля да я оставям проклетията, а и както се видя не съм само аз
Не ме разбирай погрешно, мога да купя почти 10 акции за всяка една, която съм продал последния път и това ама никак не ме радва при положение че дружеството си се справя с предизвикателствата (така е модерно като изказ, нищо му няма демек).
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от XYКаква Америка ?!? Американските, Европейските, Азиатските борси се възстановиха в доста по-голяма степен от спада в пъти на СОФИКС
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZakiПървоначално изпратено от XYКаква Америка ?!? Американските, Европейските, Азиатските борси се възстановиха в доста по-голяма степен от спада в пъти на СОФИКС
Коментар
Коментар