съгласен, съгласен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Слънчев вятърXY, за мене Фазера на 90лв вече почва съвсем лекинко да става по-надценен по показател от .... одес на 173 ??? примерно и п/е е по-големо, а кво да кажеме за P/B, къде Одеса е на счетоводна над 90лв, фазера бега на 27 и нещо, ако помна добре. така че има кво да се купува, има за всеки. имам фазери, не се притеснявам от липси а кво да кажеме за неохима, яко дружество ама рисковооо
Коментар
-
Прав си Ветре ODES е с по добри показатели ама фазер расте по бързо аз за това сам си взел и от двете и за сега ми оправдават очакванията. А при сплит каде ли ще стигнат...Винаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
XY, за мене Фазера на 90лв вече почва съвсем лекинко да става по-надценен по показател от .... одес на 173 ??? примерно и п/е е по-големо, а кво да кажеме за P/B, къде Одеса е на счетоводна над 90лв, фазера бега на 27 и нещо, ако помна добре. така че има кво да се купува, има за всеки. имам фазери, не се притеснявам от липси а кво да кажеме за неохима, яко дружество ама рисковооо
Коментар
-
Bobi75
да, но ще слезе още и даже под 75 лева
но пък може и да накупим под 75
Коментар
-
Напълно съм съгласен с Вас при такива отчети искат мечките да продаваме акциите си за без пари. Толкова добри отчети има, а акциите не мърдат. Например аз имам акции в Юрий Гагарин БТ за тримесечие печалбата им е по-висока от годишната печалба за 2006 г. Акцията скочи с 3 %. Моя съвет е търпение, ИПОта скоро ще свършат и после останалите поне 200 млн ще се изсипят на борсата. Така че сегашните печалби са тук, а не в ИПОтата.
Коментар
-
Не мога да си обясня как може някой да продава Фазерлес след такъв отчет за да освободи пари за ИПО-та. Според мен момента си е за покупка (не само при това дружество) и все повече си мисля да купувам стабилно стари дружества от пазара. Институционалните да се борят за ПИБ и КТБ, а и предполагам че цената на първата ще е доста височка, а презаписването при втората ще направи участието доста безмислено.
Това са си само мои лични разсъждения и не целят влияния върху вашите решения!
Успех на всички, независимо от пътя по който поемат!
Коментар
Коментар