Тя цената си беше 50 лв и преди това
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ще ми е гот ако има спит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДали тази седмица ще мине 60?
Утре ще се разбере. Ако направят сплит, и доста повече. Аз съм с две ръце за, гласувам във форума ) другите се надявам да го направят на ОС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнениеВеднага казваме
Да почнат да продават по активно на румънския пазар който е тройно по-голям от нашия а и икономиката им расте стабилно 4-5% Букурещ е 110 км от Силистра (по близо от София) .
Тва важи и Свилозата и те почти нищо не продават там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСплита е полезен, дайте да не го поставяме на съмнение. Кажете как да се вдигнат продажбите, а оттам и всички други показатели.
Да почнат да продават по активно на румънския пазар който е тройно по-голям от нашия а и икономиката им расте стабилно 4-5% Букурещ е 110 км от Силистра (по близо от София) .
Тва важи и Свилозата и те почти нищо не продават там.Game Over...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСплита е полезен, дайте да не го поставяме на съмнение. Кажете как да се вдигнат продажбите, а оттам и всички други показатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМениджмънта изобщо не го е еня за такова нещо. Работят си хората, това им е работата, вършат си я професионално, Нещо повече истинския мениджмънт не би си губил и времето да се занимава със "сплитове". Справка - Бъфет, но тази летва е прекалено висока разбира се., а и тук това не се прави по искане на мениджмънта. Както каза Пончо - само като видиш кой е инициатора и започва да ти се изяснява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСплитът понякога е начин за мениджмънта да покаже на пазара очаванията си за бъдещето, без да се ангажира с конкретни прогнози.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПозитивен сигнал за какво? Какво променя "сплита".
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЗа мен идеята за сплита е добра, най-малкото заради ръста от последните дни, въпреки депресирания пазар. Все пак може би съотношението трябваше да е максимум 10:1. Във всеки случай, ако сплита мине ще е позитивен сигнал.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар