IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тя цената си беше 50 лв и преди това

Коментар

• Е те тук вече в цената са вкарани очаквани резултати, които може и никога да не се реализират.

Коментар

• няма одобрение за покачването на капитала, това ми е информацията, но можело да има одобрение догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Много ще ми е гот ако има спит
          Някой с новини вече от ОС - като гледам търговията май има някакво решение ?

Коментар

• Много ще ми е гот ако има спит

Коментар

• Дано стане сплита, аз също съм ЗА. Тази хубава акция го заслужава - ще се вдигне ликвидността, ще влязат повече инвеститори, ще стане по-популярна

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                Дали тази седмица ще мине 60?

Утре ще се разбере. Ако направят сплит, и доста повече. Аз съм с две ръце за, гласувам във форума ) другите се надявам да го направят на ОС.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                  Веднага казваме
                  Да почнат да продават по активно на румънския пазар който е тройно по-голям от нашия а и икономиката им расте стабилно 4-5% Букурещ е 110 км от Силистра (по близо от София) .
                  Тва важи и Свилозата и те почти нищо не продават там.
                  Дали тази седмица ще мине 60?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Сплита е полезен, дайте да не го поставяме на съмнение. Кажете как да се вдигнат продажбите, а оттам и всички други показатели.
                    Веднага казваме
                    Да почнат да продават по активно на румънския пазар който е тройно по-голям от нашия а и икономиката им расте стабилно 4-5% Букурещ е 110 км от Силистра (по близо от София) .
                    Тва важи и Свилозата и те почти нищо не продават там.
                    Game Over...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Сплита е полезен, дайте да не го поставяме на съмнение. Кажете как да се вдигнат продажбите, а оттам и всички други показатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Мениджмънта изобщо не го е еня за такова нещо. Работят си хората, това им е работата, вършат си я професионално, Нещо повече истинския мениджмънт не би си губил и времето да се занимава със "сплитове". Справка - Бъфет, но тази летва е прекалено висока разбира се., а и тук това не се прави по искане на мениджмънта. Както каза Пончо - само като видиш кой е инициатора и започва да ти се изяснява.
                        Мениджмънта е добър, вършат си работата хората. Сплита винаги има положителен ефект особено когато става дума за качествено дружество, най-малкото ще се вдигне цената му. По-високата цена е по-добра позиция.

Коментар

• Сплита е полезен, дайте да не го поставяме на съмнение. Кажете как да се вдигнат продажбите, а оттам и всички други показатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                            Сплитът понякога е начин за мениджмънта да покаже на пазара очаванията си за бъдещето, без да се ангажира с конкретни прогнози.
                            Мениджмънта изобщо не го е еня за такова нещо. Работят си хората, това им е работата, вършат си я професионално, Нещо повече истинския мениджмънт не би си губил и времето да се занимава със "сплитове". Справка - Бъфет, но тази летва е прекалено висока разбира се., а и тук това не се прави по искане на мениджмънта. Както каза Пончо - само като видиш кой е инициатора и започва да ти се изяснява.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Позитивен сигнал за какво? Какво променя "сплита".
                              Сплитът понякога е начин за мениджмънта да покаже на пазара очаванията си за бъдещето, без да се ангажира с конкретни прогнози.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                                За мен идеята за сплита е добра, най-малкото заради ръста от последните дни, въпреки депресирания пазар. Все пак може би съотношението трябваше да е максимум 10:1. Във всеки случай, ако сплита мине ще е позитивен сигнал.
                                Позитивен сигнал за какво? Какво променя "сплита".
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X