If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой да каже, мораториума върху износа на дървесина(от 3 месеца и май ще се удължава) влияе ли положително на дружеството, в смисъл да има по-евтина суровина за производството. Има ли ефекти или се очакват за в бъдеще ?
Сега четох че удължават мораториума - Забраната за износ на дървесина остава в сила до промени в Закона за горите
Би трябвало да е положителен ефекта, защото се оплакваха точно от цените и сигурността на доставките последните години, а сега има в изобилие
Някой да каже, мораториума върху износа на дървесина(от 3 месеца и май ще се удължава) влияе ли положително на дружеството, в смисъл да има по-евтина суровина за производството. Има ли ефекти или се очакват за в бъдеще ?
Бих отишъл, но съм на 433 км оттам, според гъгъл.
Всъщност интереса към това събрание е нулев, все пак ще присъстват колегите, които са внесли предложението за сплит и от тях може да се научи нещо.
Дивидентът сам по себе си нищо не означава, отворих ей това, не знам каква е тази компания изобщо, ама какво ми пука за 11% див доходност, ако се е насочила цената към 40 лв, за какво ми е тоз дивидент.
Може да е супер инвестицията де, аз заради приказката за дивидентите
Коментар