IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Сега четох че удължават мораториума - Забраната за износ на дървесина остава в сила до промени в Закона за горите

Би трябвало да е положителен ефекта, защото се оплакваха точно от цените и сигурността на доставките последните години, а сега има в изобилие
    Логично
    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Някой да каже, мораториума върху износа на дървесина(от 3 месеца и май ще се удължава) влияе ли положително на дружеството, в смисъл да има по-евтина суровина за производството. Има ли ефекти или се очакват за в бъдеще ?
      Сега четох че удължават мораториума - Забраната за износ на дървесина остава в сила до промени в Закона за горите

Би трябвало да е положителен ефекта, защото се оплакваха точно от цените и сигурността на доставките последните години, а сега има в изобилие

Коментар

• Някой да каже, мораториума върху износа на дървесина(от 3 месеца и май ще се удължава) влияе ли положително на дружеството, в смисъл да има по-евтина суровина за производството. Има ли ефекти или се очакват за в бъдеще ?

Коментар

2 лева дивидент, но без сплит
          Току що прочетох и аз протокола от събранието. За съжаление нямаме увеличение, но нищо , не е фатално ! Мениджмънта явно е по закостенял !

Коментар

2 лева дивидент, но без сплит
            Déjà vu
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• 2 лева дивидент, но без сплит

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение
                Какво стана със сплита, има ли го , няма ли го ?
                Силистра е далече, новините идват бавно

Коментар

Някой ако знае може да пише на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение
                    Какво стана със сплита, има ли го , няма ли го ?
                    Някой ако знае може да пише на лични

Коментар

• Какво стана със сплита, има ли го , няма ли го ?

Коментар

• Бих отишъл, но съм на 433 км оттам, според гъгъл.
                        Всъщност интереса към това събрание е нулев, все пак ще присъстват колегите, които са внесли предложението за сплит и от тях може да се научи нещо.

Коментар

• Някой ще ходи ли утре на ОСА да ни светне за сплита

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Kak са дървениите, добре ли се котират !???
                            Твоето мнение какво е? Всъщност по-добре не го казвай

Коментар

• Kak са дървениите, добре ли се котират !???
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Дивидентът сам по себе си нищо не означава, отворих ей това, не знам каква е тази компания изобщо, ама какво ми пука за 11% див доходност, ако се е насочила цената към 40 лв, за какво ми е тоз дивидент.

Може да е супер инвестицията де, аз заради приказката за дивидентите

Коментар

Working...
                                X