IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Imperatore kakva e prognozata ti za cenata na Fazan do kraq na godinata

Коментар

• При цена от 7.40 имаме П/Е 7.68 с изчислен резултат до Q1 за 2007
      Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Шареното пиле секси е, казвал го аз винаги да. :-) Надявам се да отстреляме грозникът до краят на годината.

Яхо-о-о-о-о !!!!

Ако през второто тримесечие дружеството запази темпа на нарастване от първото, десятката ще я отнесем много бързо.

Коментар

• Шареното пиле секси е, казвал го аз винаги да. :-) Надявам се да отстреляме грозникът до краят на годината.

Яхо-о-о-о-о !!!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен тази година дружеството ще мине 1лв печалба на акция, така че се очертава добър ловен сезон

Коментар

• Какво като чорапчета са, Инвесторрров... не виждам нищо извратено в това...
              Благодаря за доверието, 33-тий... :-)

Коментар

• Mnogo sme tiq deto sme pazaruvali Fazan. Druzestvoto e dobro, samo da reshat i da pokazat kato ELTOS istinskite rezultati, togava shte se vdignat oshte.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Какво произвежда Фазан. Не бяха ли чорапи :lol:

Коментар

• Импе, ти си един от малкото дет я разбират тая борса! Благодаря ти за съвета да лапам Пилета!!!

Коментар

• Ми какво има да се.... тия укриха кинти от миналата година заради по-ниският данък от началото на тази, и то по много прозрачен начин... нищо изненадващо.

Това е много готино дружество и аз си го ценя.

Коментар

• Някои ще коментира ли резултатите на компанията за първото тримесечие.
                        http://forexnews.bg

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=0&id=49669

Само така, сега и други трябва да се включат!

Коментар

• Шарено пиле днес се събуди нещо и крилца размахва... има някаква новина ли, що ли...

Коментар

• И още по-високо ще.

Коментар

• отлетя

Коментар

Working...
                                X