IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Велде България (бивше Лесопласт АД) (4L5 / LESPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.welde.at/PLYWOOD.mov
    По-готина презентация и аз не съм гледал, тез хора имат комбинативна фантазия, еда ли ще се забаваят много да сложат същите инсталации за преработка на отпадаците като Фазера и да достигнат техните норми на печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
      OK защо мислиш така, стига лозунги, дай цифри, факти ? Лесoпласт е комбинация от три завода в България, Сърбия и Румъния, това им дава конкурентно предимство да избягват слабостите и да използват добрите неща избирателно във всяка страна, имат свободен капацитет и преполагам, че работят по рентабилноста. Фазерлес работят на над 20% печалба от оборота, Лесопласт могат да достигнат поне 10 % без проблем и сметни тогава колко ще им е печалбата......
      Напълно съм с теб.
      фазера е по ликвиден и туй то всичко хубаво сваршва тук
      лесопласт е с много по голям потенциал,И ако решат могат да искарат много по голяма печалба (въпрос на избор)
      вий им само п/б им е доста по малко от фазера а п?е се коригира от по добрата печалба нали.
      Не е препорака

Коментар

• Разбиващо филмче.Гледах го 5 пъти.Утре ще си купя още LESPL.

Коментар

• The name of the game !

http://www.welde.at/PLYWOOD.mov

mnoo qko

Коментар

• OK защо мислиш така, стига лозунги, дай цифри, факти ? Лесoпласт е комбинация от три завода в България, Сърбия и Румъния, това им дава конкурентно предимство да избягват слабостите и да използват добрите неща избирателно във всяка страна, имат свободен капацитет и преполагам, че работят по рентабилноста. Фазерлес работят на над 20% печалба от оборота, Лесопласт могат да достигнат поне 10 % без проблем и сметни тогава колко ще им е печалбата......

Коментар

• Първоначално изпратено от bobi13
              Първоначално изпратено от ОК
              Хаха, манипулации от ново поколение Работещи във фирмата преценяват, че цената на акциите й е ниска
              Гедай сега ходил съм в много от предприятията за който казвате че са супер ликидни, някои от тях ги познавам доста добре(относно направени инвестиций,изпълнение на заложения план, спесяване на енерго източници и много други) и не виждам с какво са по добре от LESPL. ОК ако знаеше какви са плановете на LESPL за идната година нямаше да говориш така.
              Ако знаеш за планове за догодина, по-добре не инвестирай в акции на Лесопласт, че току виж комисията те погнала за вътрешно инфо. Както и да е, съмнявам се въобще да си от дружеството. Точно по тази позиция манипулациите са над средното за пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                Боби, това добре -ама ЛЕСПЛ е публично дружество и това, че незнаем какви са плановете за следващата година не говори много добре за мениджмънта - хайде натисни ги малко да се отворят към инвеститорите
                Аз се занимавам с техническите въпроси, но се информирам за всичко останало.

Коментар

• Боби, това добре -ама ЛЕСПЛ е публично дружество и това, че незнаем какви са плановете за следващата година не говори много добре за мениджмънта - хайде натисни ги малко да се отворят към инвеститорите
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                    Хаха, манипулации от ново поколение Работещи във фирмата преценяват, че цената на акциите й е ниска
                    Гедай сега ходил съм в много от предприятията за който казвате че са супер ликидни, някои от тях ги познавам доста добре(относно направени инвестиций,изпълнение на заложения план, спесяване на енерго източници и много други) и не виждам с какво са по добре от LESPL. ОК ако знаеше какви са плановете на LESPL за идната година нямаше да говориш така.

Коментар

• Хаха, манипулации от ново поколение Работещи във фирмата преценяват, че цената на акциите й е ниска

Коментар

• Q razdui nesto. Ima li poruchki za zimata? Pichove li sa ot managementa?

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                          Първоначално изпратено от bobi13
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                          Graham ne go ochakvah ot teb tochno..
                          Malko po-seriozno molia
                          Защо бе Ник?Мисля че незаслужено Лесото се търгува под 300.И това е съвсем сериозно.
                          И аз мисля че за LESPL 300 лв. е ниска цена на този етап.
                          ...Боби ти да не работиш там...гледам , че пишеш че си от Троян?
                          Да работя в Лесопласт, но не инвестирам в акций още съм заек и много неща не са ми ясни.Следя борсата от 6 - 7 месеца и много скоро ще опитам и аз.

P.S. Е аз си признавам че съм заек а не се правя на стар ВЪЛК както много от този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobi13
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Malko po-seriozno molia
                            Защо бе Ник?Мисля че незаслужено Лесото се търгува под 300.И това е съвсем сериозно.
                            ...Боби ти да не работиш там...гледам , че пишеш че си от Троян?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Malko po-seriozno molia

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                                Malko po-seriozno molia
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X