IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И поредният дивидент на Трейс -

4. Вземане на решение за разпределяне на печалбата за 2024 г. по предложение на Управителния съвет, одобрено от Надзорния съвет.
    Проект за решение: Общото събрание на акционерите разпределя печалбата на дружеството за 2024 г., съгласно направеното предложение от Управителния съвет, съгласувано с НС, както следва: Нетната печалба на дружеството за 2024 г. в размер на 34 260 101,69. лв. (тридесет и четири милиона двеста и шестдесет хиляди сто и един лева и шестдесет и девет стотинки) се разпределя, както следва: сума в размер на 9 678 504,40 лв. (девет милиона шестстотин седемдесет и осем хиляди петстотин и четири лева и четиридесет стотинки) се разпределя като дивидент на акционерите, изчислен при 0,40 лв. (четиридесет стотинки) бруто на акция; сума в размер на 24 581 597,29 лв. (двадесет и четири милиона петстотин осемдесет и една хиляди петстотин деветдесет и седем лева и двадесет и девет стотинки) се отнася за Фонд „Развитие“ на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Бях някога, сега се чудя какъв път да хвана в живота...

Аватара ти е прекрасна и постижима цел,- 15% преследвай я!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Да там някъде под 43К(над 57К в д-т +1акц.), но това което паказвам е че, от 22г. съм преформатирал прифила си към растящи от дивидентни компании.
        Останалото се подразбира,- "стил" не мож избяга от него
        Направо ме учудваш ! С годините вместо по улегнал играч си станал по рисков !
        Почти съм те настигнал по дивиденти !

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Ако съм разбрал правилно, нямаш ли 45к акции на БФБ? Ако е така, излиза че голяма част от дивидента идва оттам

Да там някъде под 43К(над 57К в д-т +1акц.), но това което паказвам е че, от 22г. съм преформатирал прифила си към растящи от дивидентни компании.
          Останалото се подразбира,- "стил" не мож избяга от него
          Last edited by inta53; 26.05.2025, 10:44.

Коментар

Много по умни от мен, преди стотици хиляди години са изследвали, чертали, записвали и формулирали!
            За мен са оставили по лесните неща, да се ориентирам в хаоса на комплекса Живот, е някъде в зрялата си възраст (след един два сигнала от горе) станах малко по ефективен;- ЗА СЕГА!!!
            Пускам от време на време по някой доказан репер(плевня както обичам да казвам), пък кой чул, кой разбрал си е строго личен въпрос.
            Не на празно и 53 е там в ИнтА(цет)!
            Ако съм разбрал правилно, нямаш ли 45к акции на БФБ? Ако е така, излиза че голяма част от дивидента идва оттам
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Много по умни от мен, преди стотици хиляди години са изследвали, чертали, записвали и формулирали!
              За мен са оставили по лесните неща, да се ориентирам в хаоса на комплекса Живот, е някъде в зрялата си възраст (след един два сигнала от горе) станах малко по ефективен;- ЗА СЕГА!!!
              Пускам от време на време по някой доказан репер(плевня както обичам да казвам), пък кой чул, кой разбрал си е строго личен въпрос.
              Не на празно и 53 е там в ИнтА(цет)!

Коментар

да , нали за това търгувам;
                Див-т от-2010г.-23г.
                за2010г, 4 700.лв
                за2011г, 6 300.лв
                за2012г. 14 100лв
                за2013г. 14 530лв
                за2014г. 32 000лв
                за2015г. 16 905лв
                за2016г. 24 165лв
                за2017г. 25 384лв
                за2018г. 21 503лв
                за2019г. 22 618лв
                за2020г. 26 054лв
                за2021г. 46 900лв
                за2022г. 57 410лв
                за2023г. 33 141лв
                Сбор= 345 710лв
                Ти си българският Роналд Рийд
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Е, - ти си с бизнес и работещ за разлика от мен

Коментар

Браво, водиш ме с доста обиколки!
                    Е, - ти си с бизнес и работещ за разлика от мен

Коментар

Див-т от-2010г.-23г.
                      за2010г, 4 700.лв
                      за2011г, 6 300.лв
                      за2012г. 14 100лв
                      за2013г. 14 530лв
                      за2014г. 32 000лв
                      за2015г. 16 905лв
                      за2016г. 24 165лв
                      за2017г. 25 384лв
                      за2018г. 21 503лв
                      за2019г. 22 618лв
                      за2020г. 26 054лв
                      за2021г. 46 900лв
                      за2022г. 57 410лв
                      за2023г. 33 141лв
                      Сбор= 345 710лв
                      Браво, водиш ме с доста обиколки!

Коментар

Инта, това са дивидентите, които взимаш от БФБ ли?
                        Див-т от-2010г.-23г.
                        за2010г, 4 700.лв
                        за2011г, 6 300.лв
                        за2012г. 14 100лв
                        за2013г. 14 530лв
                        за2014г. 32 000лв
                        за2015г. 16 905лв
                        за2016г. 24 165лв
                        за2017г. 25 384лв
                        за2018г. 21 503лв
                        за2019г. 22 618лв
                        за2020г. 26 054лв
                        за2021г. 46 900лв
                        за2022г. 57 410лв
                        за2023г. 33 141лв
                        Сбор= 345 710лв
                        Last edited by inta53; 25.05.2025, 20:42.

Коментар

Може и да сцепя гредата с уклон- алчност към растящи компании в последните години
                          очакван
                          *2024г. *2023г. *2022г. *2021г.
                          32 500 33 141 57 410 46 900
                          Инта, това са дивидентите, които взимаш от БФБ ли?

Коментар

• Може и да сцепя гредата с уклон- алчност към растящи компании в последните години
                            очакван
                            *2024г. *2023г. *2022г. *2021г.
                            32 500 33 141 57 410 46 900

Коментар

• ТРЕЙС ще дадат 0.40 лв. според поканата за ОС в ТР

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                                Здравейте, колеги.

След една пропусната година на вашето внимание предлагам подновената обобщаваща таблица за предстоящи дивидентни плащания на компаниите от БФБ. Детайлите се взимат само от публикувани в x3news покани за ОСА, не от ТР, не от другаде, а обновяването ще става, когато имам време.

https://docs.google.com/spreadsheets...Jhh2b5KABeNqc/

Поздрави и наслука с лова на дивиденти.
                                https://www.investor.bg/a/538-pazari...bata-za-2024-g

„Телематик Интерактив България“ АД ще гласува изплащането на още 0,35 лева дивидент на акция от печалбата на дружеството за 2024 г., според материалите за редовното годишно общо събрание на акционерите, насрочено за 12 юни в София.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...siya-za-2024-g
                                „Арома“ АД ще разпредели малко над 1 млн. лева от печалбата си за 2024 г. като дивидент на акционерите. Сумата на акция е 0,065 лева бруто, като е с половин стотинка повече спрямо дивидента, разпределен през 2024 г., според документацията на компанията.

Това става ясно от дневния ред и материалите за предстоящото общо събрание на производителя на козметика, публикувани чрез Бюлетин Investor. Заседанието е насрочено за 26 юни 2025 г. в София.

През миналата година компанията изплати на акционерите по 0,06 лева на акция от печалбата за 2023 г.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...ivident-dosega
                                „Лавена“ АД ще изплати по 8 стотинки брутен дивидент на акция от печалбата за 2024 г., се вижда от поканата за предстоящото редовно годишно общо събрание на акционерите.

Заседанието е насрочено за 10 юни 2025 г. в Шумен. Дневният ред и материалите са публикувани на сайта x3news.com.

„Смарт Органик“ АД ще разпредели по 0,24 лева брутен дивидент на акция от печалбата за 2024 г., става ясно от поканата за провеждането на годишното редовно общо събрание на акционерите на дружеството, насрочено за 27 юни 2025 г.

Поканата и материалите за заседанието са публикувани на сайта x3news.com.

Общата сума на дивидента възлиза на малко над 2,7 млн. лева. Остатъкът от печалбата ще се отнесе като неразпределена печалба от минали години.

Право да получат дивидент имат лицата, вписани като акционери на 14-ия ден след деня на общото събрание.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...siya-do-045-lv
                                Съветът на директорите на Българската фондова борса (БФБ) предлага брутен дивидент от 0,45 лв. на акция за 2024 г., според поканата за провеждане на редовното годишно общо събрание на акционерите, насрочено на 26 юни 2025 г.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...uto-na-aktsiya
                                Куриерската компания „Спиди“ АД ще разпредели на акционерите най-големия дивидент, изплащан досега, според покана за провеждането на редовно годишно общо събрание, публикувана по партидата на дружеството в Търговския регистър.

Заседанието е насрочено за 30 юни 2025 г. в София.

Акционерите ще получат по 6,2 лева на акция бруто, след като през миналата година им бяха изплатени по 5,75 лева, става ясно от поканата.

роизводителят на метални опаковки за хранително-вкусовата и химическата индустрия „Булметал“ ще разпредели по 0,105 лева брутен дивидент на акция от печалбата за 2024 г.

Това става ясно от поканата и материалите за предстоящото редовно годишно общо събрание на акционерите на дружеството, публикувани на сайта x3news.com. Заседанието е насрочено на 26 юни 2025 г. в Гурково.

Общата сума на брутния дивидент възлиза на 751 293,8 лева.

Остатъкът от печалбата за миналата година – 2 342 649,95 лева, ще бъде отнесен като неразпределена печалба.

Коментар

Working...
                                X