RSI бля бля.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Импов,днес е Деня,Да!
Англо-китайците обаче ги мисля за къса клечка!По-добре виж Сбербанк и Норилски никел(наместо Рио Тинто примерно или Англо-голд).
Ето ти да четеш - https://www.finam.ru/analysis/market...0170828-12150/
Доста съдебни спорове имат с укрите покрай кражбите им и отказ от неплащане и това донякъде изяжда дивидента!Санкциите по северен поток и неяснотата около турски,също натежават.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DerSpieler Разгледай мнениеИмпе, GAZPROM кога ще пуснат дивидента? Пишеше август, но досега поне при мен няма нищо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, все могъщи инвестиции правиш, а пак пропусна и тази година плис- плис..Ние с немогъщите скромно хоходихме по един- два пъти..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Дивидент от Gazprom - пъкнал. 0.163 зеленички на акция. Очаквах повече да пъкнат - явно - заради неблагоприятни валутни курсове към моментът на изчисление.
Монетов - просто ми направи впечатление - че ного активи. Иначе - гледам други неща - продажби, дивидентец, печалбичка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКато цяло съм доволен от повечето си могъщи инвестиции навън - повечето ми чужди компании (10 от 13) си имат колелцата туканка. Ного ме впечатли HSBC с колосалната стойност на своите активи - знаех, че е могъща - ама пак ме изненада. Важно е човек да съпоставя стойностите - пазарна капитализация съответно срещу активи, срещу печалба, срещу продажби.Last edited by Garcilаso; 28.08.2017, 11:25.
Коментар
-
Вова: не става дума за заяждане, ама - я виж туканка:
http://ishtyaqhabib.com/Top100Companies/
Ного готина жива картинка с връткащи се колеленца - показват - като туриш стрелкичката върху някое - продажби, печалба, активи, пазарна капитализация. Аре обясни ми, че Газпром не е добра инвестиция.
Като цяло съм доволен от повечето си могъщи инвестиции навън - повечето ми чужди компании (10 от 13) си имат колелцата туканка. Ного ме впечатли HSBC с колосалната стойност на своите активи - знаех, че е могъща - ама пак ме изненада. Важно е човек да съпоставя стойностите - пазарна капитализация съответно срещу активи, срещу печалба, срещу продажби.
Апропо - що Теслата - дето бие по пазарна капитализация Ford, GM, BMW, отсъства туканка?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
С теб Великий Императоре , как аз диспут да подхвана по Имперски въпроси !
Простете В.В. , но Вие от подробно представените ми "кипуси" (специално поднесени за Вас) не счетохте
прилични , та губите се тъй в Имперските "прически" и "суфрички".
Сполай Ви В. Инвеститорско Величество ! - не ги разбирам Светските финанси !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
И колко според тебе ще са държавите, които ще плащат двойно или повече по-скъпо, само за да направят мръсно на Газпром? Защото газчицата, която пръво се втечнява, после се товари на танкери, после се кара в другият край на света, няма как да е по-сгодна от тая, дето идва по тръба от три пъти по-близо.
Апропо - нуждите от газчица в ЕС ще растат експлозивно заради войната срещу ядрената мощ и въглищните ТЕЦ-ове от една страна - и навлизането на електромобили от друга. Ще има работа за всички доставчици... защото ако някой мисли, че електропотреблението ще може да разчита на черни плочици и перчички - значи не си е с мозъкът.
Затова препоръчвам и могъщ газов микс: Gazprom+Shell.
С теб Великий Императоре , как аз диспут да подхвана по Имперски въпроси !
Простете В.В. , но Вие от подробно представените ми "кипуси" (специално поднесени за Вас) не счетохте
прилични , та губите се тъй в Имперските "прически" и "суфрички".
Сполай Ви В. Инвеститорско Величество ! - не ги разбирам Светските финанси !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
А бе Grosss си , ама хубавите и резултатни работи са бавните ;- днес в Литва , утре в Полша и Гърция и тн.
С газта е така , трябва да усещаш затрудненото му дихание на "партньора". С бавнато стискане на примката ,- много тайни излизат, а както ни е нам известно , - тайните владеят и направляват !!!
Апропо - нуждите от газчица в ЕС ще растат експлозивно заради войната срещу ядрената мощ и въглищните ТЕЦ-ове от една страна - и навлизането на електромобили от друга. Ще има работа за всички доставчици... защото ако някой мисли, че електропотреблението ще може да разчита на черни плочици и перчички - значи не си е с мозъкът.
Затова препоръчвам и могъщ газов микс: Gazprom+Shell.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ти като искаш вярвай ,че ще стане аз не вярвам на тези работи.
Аз туй го знам, щото инак щяхме да си постоим и помълчим като стари приятели!
Ееех, де ги - оредяхме !
Кагато вече вярвате и Вие , ей тъй кротко , кратко ще да си го спомните!
И оная, "Значимаааа" ... реплика - Аз на теб казах ли ти! - ще дрънчи в ушите, а ще си сам !
Коментар
Коментар