If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен тази тема е безсмислена всяка нормална платформа си показва дивидента който много държи на тях ,всяка една борса си публикува дивидентните акции поне през седмица
поредната бутафорна тема.... нищо странно: каквато държавата, такива и живущите в нея. жалка картинка
Императоров, наистина ли те кефи да се хвалиш, че си взел по 2-3 долара тук..Може ли , ако някой спечели тройка от тотото да се похвали тук..А дали може , ако намеря 5 лева на улицата да се похваля в тази тема..Нали няма да ми се смеете..
Облигационеров - мисля по-долу написах подробно КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ на темата. Прочети предният ми пост още веднъж, вместо да ме караш да обяснявам повторно.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Императоров, наистина ли те кефи да се хвалиш, че си взел по 2-3 долара тук..Може ли , ако някой спечели тройка от тотото да се похвали тук..А дали може , ако намеря 5 лева на улицата да се похваля в тази тема..Нали няма да ми се смеете..
Митко здравей, не е табло ама на такова замяза - скучни обяви получих толкоз от тоз, е и?
Ми не знам за теб има ли значение раздаването на дивидента на две, четири или повече части?
Например, нека си представим че АТЕРА, реши да раздаде 6ст още януари, а после след одита да раздаде уточнения останал дивидент май-юни да кажем още 9ст.
Та аз получавам 1 000лв още януари от дивидента за 2017 и с тях напълно безплатно за мен, мога да купя нови 500бр акции, които да ми донесат още дивидент юни месец.... е пак да те питам теб като дивидентаджия, яхващ понякога болни коне, само защото са ти обещали мляко, ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДИМИТРЕ?
Разбира се, че има някакво значение, но не чак толкова драстическо - за човек, дето инвестира и реинвестира дългосрочно. Ти един вид - ни се водиш, ни се караш, хем тропаш с крак и дори викаш (с големи букви) как трябвало на два или четири пъти да се снася, хем когато аз докладвам редовни 3- или 6-месечни дивиденти, казваш: табло за скучни обяви. Последно? Какво искаш? Навън има компании - не по-малко дивидентно доходни от нашите и ного по-могъщи, които снасят два или четири пъти годишно.
Лобосов - само дето информацията не е събрана на едно място. Идеята на темата ми бе: ако на някой му се губи или бави някой дивидент, да види, че другите са го получили, тоже и хората, дето обичат дивиденти да гувичат, да обменят тук инфо, помагащо им да намерят сгодни инвестиции.
На който му е скучна и безмислена темата - да не я чете. Тия вече близо 450 коментара за няма и година не съм ги изписал все аз.
Тиквов - аз не съм такова. И точно, че аз казвам с колко съм се нагувичил - по единственият важен за другите начин: дивидент на бройка. Това също е ного важно (Лобосов не се сеща), защото инфото в съответните сайтове е за брутният дивидент, което често е заблуждаващо, предвид различните данъци в различните държави. Колко общо съм получил аз, всъщност е без значение - защото ако някой колега поиска да си купи Адмиралчета например (господин Колини е снесъл вчера), си е негова работа и негова сметка дали да си вземе две или двеста бройки. Защо да го обърквам с моите сметки? Ако в понеделник напиша, че съм получил от господин адмиралът 6.38 еврака (примерно), тебе - ако се интересуваш от акцията, какво ще ти помогне, като не ми знаеш бройките?
Attached Files
Last edited by Императорът; 08.10.2017, 00:38.
Причина: Професорът.
...аз ного бих се радвал и други да пишат де и с колко са се нагувичили...
въпрос на желание, ама и ти не казваш с колко. Се едно да се хвалиш, че си продал компири по левче, ама колко - едно кило или хиляда... та така. Действително темата е много хич
За мен тази тема е безсмислена всяка нормална платформа си показва дивидента който много държи на тях ,всяка една борса си публикува дивидентните акции поне през седмица
Нетабло за обяви на мене - аз ного бих се радвал и други да пишат де и с колко са се нагувичили. Толкоз ли е важно дивидентът да се дели на две? - Ако те кефи туй - мога да ти препоръчам няколко секси британски компании, които правят туй...
Митко здравей, не е табло ама на такова замяза - скучни обяви получих толкоз от тоз, е и?
Ми не знам за теб има ли значение раздаването на дивидента на две, четири или повече части?
Например, нека си представим че АТЕРА, реши да раздаде 6ст още януари, а после след одита да раздаде уточнения останал дивидент май-юни да кажем още 9ст.
Та аз получавам 1 000лв още януари от дивидента за 2017 и с тях напълно безплатно за мен, мога да купя нови 500бр акции, които да ми донесат още дивидент юни месец.... е пак да те питам теб като дивидентаджия, яхващ понякога болни коне, само защото са ти обещали мляко, ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДИМИТРЕ?
Нетабло за обяви на мене - аз ного бих се радвал и други да пишат де и с колко са се нагувичили. Толкоз ли е важно дивидентът да се дели на две? - Ако те кефи туй - мога да ти препоръчам няколко секси британски компании, които правят туй...
от бг се "нагуви§их" с близо 15к, от чуждоземско с са. 9кевро. така импе харесвате ли!??
Понеже цялата тема ми изглежда, като табло за обяви на импето, да се опитам да вкарам малко разговор.
Забелязали ли сте БГ компания, която да е променила устава си, спрямо промените в зппцк и да е отворила възможност за два дивидента годишно? Аз май не попаднах на такива точки в събранията дори на адсиц...
Понеже цялата тема ми изглежда, като табло за обяви на импето, да се опитам да вкарам малко разговор.
Забелязали ли сте БГ компания, която да е променила устава си, спрямо промените в зппцк и да е отворила възможност за два дивидента годишно? Аз май не попаднах на такива точки в събранията дори на адсиц...
Че Булгартабак дадаоха 2 дивидента в една година през 2010 (ако не ме лъже паметта за годината) и без да има промени в закона. Тази година може пак да дадат 2 пъти (веднъж вече дадоха), а може и да не дадат Ако питаш за чича ти Оги - сумнева мъ много да се случи, но зане ли човек - топка е, върти се, както казват футболните аналЛизатори...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе вчера влязох в платформата гледам някакви хиляди левове, тъкмо се чудех какви са тези пари. То било дивидент от Хим. Съвсем го бях забравил това нещо.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар