IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    Здравейте, колеги.

След една пропусната година на вашето внимание предлагам подновената обобщаваща таблица за предстоящи дивидентни плащания на компаниите от БФБ. Детайлите се взимат само от публикувани в x3news покани за ОСА, не от ТР, не от другаде, а обновяването ще става, когато имам време.

https://docs.google.com/spreadsheets...Jhh2b5KABeNqc/

Поздрави и наслука с лова на дивиденти.
    Изключително полезна, подредена и разбираема таблица. Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
      Еми има доста нова неразпределена печалба мисля че беше над 15 Млн. за 2024 така че защо не да видим и левче дивидент ;-)
      Така или иначе и държавата събира пари откъдето може и е възможно да поиска пълно разпределение на печалбата за дивидент.
      Не я следя много изкъсо БФБ ,други години разпределяли ли са от неразпределената печалба да знам да се надявам ли?

Коментар

• Еми има доста нова неразпределена печалба мисля че беше над 15 Млн. за 2024 така че защо не да видим и левче дивидент ;-)
        Така или иначе и държавата събира пари откъдето може и е възможно да поиска пълно разпределение на печалбата за дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
          Там колегите мисля че го бяха сметнали към 0.51лв на акция, ти какъв дивидент очакваш?
          т.е.6.5%? при БАКБ е по-голям и съм оптимист, че може да го увеличат тази година
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Здравейте, колеги.

След една пропусната година на вашето внимание предлагам подновената обобщаваща таблица за предстоящи дивидентни плащания на компаниите от БФБ. Детайлите се взимат само от публикувани в x3news покани за ОСА, не от ТР, не от другаде, а обновяването ще става, когато имам време.

София Комерс също платиха дивидент 0.12ст през януари 2025

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
              Тук определено ще е най - интересно какво ще предложат от БФБ като дивидент за 2024 ;-)) Мисля че ще забият 1 вото място за 2024
              Там колегите мисля че го бяха сметнали към 0.51лв на акция, ти какъв дивидент очакваш?

Коментар

• Тук определено ще е най - интересно какво ще предложат от БФБ като дивидент за 2024 ;-)) Мисля че ще забият 1 вото място за 2024

Коментар

• Първоначално изпратено от haryy Разгледай мнение

Една дребна забележчица : 0,10 ст брутен дивидент на Корадо, мисля че вече са изплатени. Може би в " бележки " трябва да се напише, защото някой акционер може да чака, за да си ги получи.
                  Благодаря за вметката, напълно уместна. Добавих бележката, определено е важно.

Коментар

Здравейте, колеги.

Една дребна забележчица : 0,10 ст брутен дивидент на Корадо, мисля че вече са изплатени. Може би в " бележки " трябва да се напише, защото някой акционер може да чака, за да си ги получи.

Коментар

• Здравейте, колеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        Няккой вече смятал ли е дивидентите кас ще бъдат тази година...
                        Интересувам се от Фонд за недвижими имоти, Адванс терафонд, Елана агрокредит, примерно......

Благодаря предварително.
                        ФНИБ декларираха, че ще предложат около 10 ст., Атерата не я следя и нямам представа. При Елана очаквам около 5-6 ст.

Коментар

• Здравейте,
                          Няккой вече смятал ли е дивидентите кас ще бъдат тази година...
                          Интересувам се от Фонд за недвижими имоти, Адванс терафонд, Елана агрокредит, примерно......

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от internet_trol Разгледай мнение
                            Капитал имат много интересен метод за смятане на 5 годишна средна доходност. Годините без дивидент не се вземат предвид и така Трейдинга, които 4 години вече нямат дивидент имат средна доходност 5%.
                            Сметки като за наши хора, какво очакваш.

Коментар

• Капитал имат много интересен метод за смятане на 5 годишна средна доходност. Годините без дивидент не се вземат предвид и така Трейдинга, които 4 години вече нямат дивидент имат средна доходност 5%.

Коментар

• https://www.capital.bg/moiat_capital...ktor&utm_term=
                                Дивидентите на БФБ: Доходността пада в среда от предизвикателства

Средните нива се завърнаха към нормалните стойности, като вече са сравними с тези на развитите пазари.

Коментар

X