Капитал имат много интересен метод за смятане на 5 годишна средна доходност. Годините без дивидент не се вземат предвид и така Трейдинга, които 4 години вече нямат дивидент имат средна доходност 5%.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
https://www.capital.bg/moiat_capital...ktor&utm_term=
Дивидентите на БФБ: Доходността пада в среда от предизвикателства
Средните нива се завърнаха към нормалните стойности, като вече са сравними с тези на развитите пазари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
И Монбат няма да плаща дивидент за 2023 г.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...siya-za-2023-g
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, има ли информация, дали и какъв дивидент ще платят следните компании: Индустриален капитал холдинг, Софарма имоти АДСИЦ и Монбат? За Софарма Трейдинг и ФНИБ мисля че излезе инфо че няма да плащат дивидент?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
За ЕАС 7ст може и да е множко при успешно увеличение на капитала. Броят акции ще скочи, а ще са работили има няма половин година с повечето кеш.
Атера 3-4ст минимум, максимум не е ясно дали ще имат по-съществени продажби до края на годината. Лично съм песимист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Атерата не я следя. БРЕФ според мен няма да дадат дивидент тази година, а при Елана очаквам 7 ст.
Атера 3-4ст минимум, максимум не е ясно дали ще имат по-съществени продажби до края на годината. Лично съм песимист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеНе случайно тази тема е толкова скучна и занемарена напоследък. Тази година се очертава като антирекорд в департамента на дивидентите за българския пазар. Имаме два типа разочарование:- Компании с печалба, които отказаха да споделят финансов резултат с акционерите и
- Дивидентни платци, които нямаха силна година.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Не случайно тази тема е толкова скучна и занемарена напоследък. Тази година се очертава като антирекорд в департамента на дивидентите за българския пазар. Имаме два типа разочарование:- Компании с печалба, които отказаха да споделят финансов резултат с акционерите и
- Дивидентни платци, които нямаха силна година.
Last edited by unsworth; 06.06.2024, 12:22.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
И с капиталовата няма да е цветя и рози.Калема на Нова година,не сега.
Поне аз така си ги броя, както и селскостопанските на есен, а мечкадарските ти си ги знаеш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОчертава се слаба дивидентна година
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗащо така смяташ за Фонд за недвижими имоти?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеДойде 2024 година. Ще се радвам ако някой сподели прогнози за дивиденти от Адванс Терафонд, Фонд за недвижими имоти и Елана агрокредит. Благодаря предварително.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар