IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SLB - какво ще става тука

А ние на борсата сме като Си Трипио и Р2-Д2. Само си говорим, но никой не ни слуша.

Коментар

сега гледах по СКАТ репортаж от ОС.Предстажителя на държавата беше едно хлапе,което кършеше китки исе чудеше каккво да прави.В крайна сметка до седмица съда(БОС) ще се произнесе.

Коментар

Как кой??? Министър Ковачев...
        А аз съм Империята

Коментар

не знам ама Бакалова е принцеса Лея - сега е в сянка, но с помощта на Миро Севлиевски (Хан Соло) ще овладеят положението. Само трябва Маджо да ги посвети в джедайство.

Коментар

Мутавчийски = Люк Скайукер?
            А кой е Императора?

Коментар

Тука става като в Междузвездни войни:

Епизод 1: Ликвидационна заплаха
              Епизод 2: Директорите атакуват
              Епизод 3: Отмъщението на СИКаджиите
              Епизод 4: Нова съдебна надежда
              Епизод 5: Държавата отвръщ на удара
              Епизод 6: Завръщането на миноритарите.

Коментар

как станахе тези покупки на 28.13?нали цената е на по-рано обявената оферта,а офертите си стояха.Аз се опитах да взема евтините,но взех на 22.5.COBOSa много бавно действа.

Коментар

Според мен повечето "инвеститори" са започнали да "играят" на борсата мислейки си че печалбата е лесна и бърза. И сега те бягат за да си вземат каквото са спечелили. Или пък изчакват и не искат да инвестират повече, защото са осъзнали, че борсата вече не е същата като през миналата година например.
                  Сори за разочарованието, но акциите са дългосрочна инвестиция. За съжаление, както гледам, са много малко инвеститорите склонни да чакат. Според мен това е причината за "корекцията", а не че дружествата или икономкиката са "лоши". Т.е. нещата ще се обърнат за slb и за борсата като цяло като се появят дългосрочни инвеститори (с хоризонт над 1 година), но не виждам това да стане скоро. Така че май засега ще си чакаме дивидентите или ликв. дял от SLB но може и да не може да кешираме сега.

Браво на смелите купувачи! Дано всичко се развие добре за SLB. Мен ме е страх да влизам с още, ама може и да събера кураж. Както гледам, нашата борса е перфектна за contrarian игра - да продаваш когато всички купуват и да купувап, когато всички продават или се ослушват. Но му трябва търпение, а кой го има... При този политически риск, бъдещите парични потоци се дисконтират много здраво, т.е. всяко минимално отлагане на прихода влияе супер-силно върху сегашната цена на акциите.

Коментар

Аз също си купих днес рано, рано. Най-интересното е, че постигнах по-добра средна цена днес (21.56) отколкото на 22 февруари (21.60), когато си купих основната част от портфейла.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Браво новак,а мен също ме хвана големия философски размисъл (страх).Съвсем сериозно си мислех, че доста хора са проспали развоя на събитията и са оставили поръчките "продава" но това продължаващо предлагане ..... не знам.

Коментар

Аз днес си купих още пък каквото ще да става

Коментар

Прав си. С тези мижави обеми, наистина трябват доста малко пари за да пречупят психологическата спирачка при SLB, но и при други дружества.
                          Дори и аз си мислех да си купя още SLB, но и мен ме е хванало шубето.

Коментар

Да... а трябваха не много кинти за да пречупят психологическата бариера.Ако наистина доста кеш изчаква момента да влезе ,SLB e точната позиция.

Коментар

Ама наистина борсата е заспала. И всички не е хванало яко шубе. Свикнахме на бързи пари, и корекцията ни превърна само в продавачи. Някой от вас да си е купил slb случайно? Май всички искаме да продаваме, да си взимаме парите и да ги харчим за други работи. Или греша???
                              Тук нема нито един инвеститор, всички сме страхливи спекуланти (вкл. и себе си). Кофти, щото така няма на кого да продадем:-(
                              Май ще мине още време преди да мине корекцията и купувачите да се събудят.

Коментар

да ама явно ще има втора серия-"Държавата отвръща на удара"

Коментар

Working...
                                X