IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SLB - какво ще става тука

30 на първо време после много повече

Коментар

Otivame li pak kum 30 kinta kak mislite?

Коментар

da razbralisa se i az ve4e 4uh ... novo obshto subranie.. sushtiq dneven red bez likvidaciqta... ami tova e .. malko turpenie .....

Коментар

Sluha e veren samo deto sa se dogovorili za cena ot 52 miliona za elektroto

Коментар

Важното е по-бързо да мине сделката за ЕРПто и после да се приватизира. И тогава ТИМ ще купи акциите на държавата за поне 50-60 лв на акция

Коментар

kakvo o4akvam )) o4akvam da se razberat za erpto predi 15 ... na po visoka cena ... naprimer 40-45 mil )) nikoi nqma interes ot protakane durjavata nai-malko qsno e 4e borda koito v momenta upravlqva drujestvoto nqma da podpishe na tazi cena / 25 mil/ drug bord nqma da ima pone nqkolko meseca ... tova e pravilnoto reshenie...

Коментар

Някой знае ли нещо повече за слуховете, че Маджо се е разбрал с Ковачев относно SLB - да се мине към приключване на сделката за продажба на ЕРП-то по договорената от АП цена, а пък държавата прави постъпки за приватизация на държавния дял в кратки срокове?

Коментар

Едната оферта беше моя за другата не знам, и аз очаквах да си купя от евтините ама не стана. ИП ми обясни, че имало такъв не точно дефект а нещо друго като пропуск в системата, който позволява на някой с брокерски терминал например ако даде офертата ама точно в секундата на отварянето едва ли не да продаде на 28.13 в случая при положение, че има предлагане и под тази цена. Според вас мога ли да искам някакво обезщетение

Коментар

и мен ми е интересно как станаха тези продажби на 28.13,след като имаше оферти продава на 24-25,а първите сделки в 9.30 бяха на 28,13

Коментар

А я ми кажете кой ми продаде миналата седмица на 28лв и как успя да го направи

Коментар

al4en, какво очакваш другата седмица?

Коментар

al4en, прав си бате, но пък нали знаеш - не си продал на 30, но ще продадеш на 40))

Коментар

и какво ще му е хубавото?!Явно няма да го ликвидират,ЕРПто колкото и да го продадат парите ще ги източат,ако дойде БСП на власт ще има здраво точене.При това Р/Е какво може да се очаква.Добра новина ще е ако се ликвидира или ЕРПто не се продаде и да донесе приходи през сезона,но тези сценарии са малко вероятни.Мъка,мъка

Коментар

moite sa na 17 ama kato znam 4e mojesh da prodam na 30 ne mi stava po leko... pak poprodadoh na 28 ) drugata sedmica shte ima hubavi novini... teka 4e e vupros na malko vreme...

Коментар

Моята средна е близо 26, май доста ще по4акам

Коментар

Working...
                                X