If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kakvo o4akvam )) o4akvam da se razberat za erpto predi 15 ... na po visoka cena ... naprimer 40-45 mil )) nikoi nqma interes ot protakane durjavata nai-malko qsno e 4e borda koito v momenta upravlqva drujestvoto nqma da podpishe na tazi cena / 25 mil/ drug bord nqma da ima pone nqkolko meseca ... tova e pravilnoto reshenie...
Някой знае ли нещо повече за слуховете, че Маджо се е разбрал с Ковачев относно SLB - да се мине към приключване на сделката за продажба на ЕРП-то по договорената от АП цена, а пък държавата прави постъпки за приватизация на държавния дял в кратки срокове?
Едната оферта беше моя за другата не знам, и аз очаквах да си купя от евтините ама не стана. ИП ми обясни, че имало такъв не точно дефект а нещо друго като пропуск в системата, който позволява на някой с брокерски терминал например ако даде офертата ама точно в секундата на отварянето едва ли не да продаде на 28.13 в случая при положение, че има предлагане и под тази цена. Според вас мога ли да искам някакво обезщетение
и какво ще му е хубавото?!Явно няма да го ликвидират,ЕРПто колкото и да го продадат парите ще ги източат,ако дойде БСП на власт ще има здраво точене.При това Р/Е какво може да се очаква.Добра новина ще е ако се ликвидира или ЕРПто не се продаде и да донесе приходи през сезона,но тези сценарии са малко вероятни.Мъка,мъка
moite sa na 17 ama kato znam 4e mojesh da prodam na 30 ne mi stava po leko... pak poprodadoh na 28 ) drugata sedmica shte ima hubavi novini... teka 4e e vupros na malko vreme...
Коментар