IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега ще започнат едни дела, единия ще обжалва, после другия ще обжалва и така до края на света.

Коментар

• ако има сделка може и 50 да стигне

Коментар

• дали ще отиде пак на 28-30 лв?

Коментар

• за какво се излъга

Коментар

• Излъгах се значи...и сега ме е яяяяядддддд !

Коментар

• Няма да откажа да купя на 20, след като продадох малко на 22[/img]

Коментар

• Тя цената всеки ден расте ти все за спад говориш.

Коментар

• Май се понаредиха продавачи. Още малко оферти на 20 лв. и ще има пак sell ми се струва.

Коментар

• "Септември трябва да е месеца, през който ще имаме повече информация за плановете на новото правителство за бъдещето на „Слънчев бряг“ АД. В момента цените му са близо до крайната ниска точка и развитие по въпроса би вдъхнало надежди на инвеститорите. Пазарът очаква с внимание и делата за вписване на решенията от последните общи събрания на дружеството в съда. "

Това е казал Владислав Панев преди две седмици в Капитал. Той може и да знае нещо...

Коментар

• Тука няма значение, какво иска държавата, важно е съда кво ще каже.

Коментар

• Леле лелеее, как ще се опарите момчета. Слънчев бряг на 20 лв!!!)). Този, който продаде пакета от около 7000 бр на 20 лв. само за два дни как ли подскача от кеф сега?!
                        Нима очаквате държавата да удовлетвори миноритарните акционери. БСП ?!

Коментар

• с наближаването на 14 септември се оживи слб и хслб

Коментар

• Такива суми се инвестират, когато някой ти подшушне нещо

Тук грешиш. Ако управляваш портфейл от 1 млн. лв и няма кой да ти подшушне нещо, със скръстени ръце ли ще стоиш?! Както ти рискуваш 10% от портфеайла си (примерно 1 000 лв) така и той рискува 10%.

Коментар

• И аз съм оптимист. Наистина има риск от много голяма каша и мисля че правителството ще избегне скандал в началото на мандата.

Сигурно е спекулант, но е вързал 100,000 лева, което не е малко, т.е. не е обикновен кобос. Естествено че няма 100% сигурност, че нещата ще се развият благоприятно, но винаги е приятно да има някой, който е достатъчен оптимист за да инвестира 100,000. Такива суми се инвестират, когато някой ти подшушне нещо, особено след поредица негативни новини, както е при СЛБ.

Успех на всички съ-акционери!

Коментар

• Мисля, че правителството няма голям избор - трябва да продаде ЕРП, иначе губи много пари, което ще е много зле - точно в началото на управлението. Истината е, че ще трябва да се дадат пари на миноритарите иначе управляващите ще се забъркат в голяма каша, така че аз съм оптимист по позицията

Коментар

Working...
                                X