Сега ще започнат едни дела, единия ще обжалва, после другия ще обжалва и така до края на света.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слънчев бряг АД (SLB)
Collapse
X
-
"Септември трябва да е месеца, през който ще имаме повече информация за плановете на новото правителство за бъдещето на „Слънчев бряг“ АД. В момента цените му са близо до крайната ниска точка и развитие по въпроса би вдъхнало надежди на инвеститорите. Пазарът очаква с внимание и делата за вписване на решенията от последните общи събрания на дружеството в съда. "
Това е казал Владислав Панев преди две седмици в Капитал. Той може и да знае нещо...
Коментар
-
И аз съм оптимист. Наистина има риск от много голяма каша и мисля че правителството ще избегне скандал в началото на мандата.
Сигурно е спекулант, но е вързал 100,000 лева, което не е малко, т.е. не е обикновен кобос. Естествено че няма 100% сигурност, че нещата ще се развият благоприятно, но винаги е приятно да има някой, който е достатъчен оптимист за да инвестира 100,000. Такива суми се инвестират, когато някой ти подшушне нещо, особено след поредица негативни новини, както е при СЛБ.
Успех на всички съ-акционери!
Коментар
-
Мисля, че правителството няма голям избор - трябва да продаде ЕРП, иначе губи много пари, което ще е много зле - точно в началото на управлението. Истината е, че ще трябва да се дадат пари на миноритарите иначе управляващите ще се забъркат в голяма каша, така че аз съм оптимист по позицията
Коментар
Коментар