IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лавена АД (LAV / LAVEN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Верно май мажоритарен пакета.По мои спомени капитала беше 200К в акции по 1лв.При всички положения след два дена като излезе бюлетина на ЦД ще стане ясно кой,как и защо
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Мина мажоритарен пакет ми се струва?!?

Коментар

• Re: LAVEN

Първоначално изпратено от EDM
        Първоначално изпратено от cool alyn
        До края на 2004 г. "Лавена" се притежаваше от .............
        ..............
        Мисля, че едва след като видим резултатите от управлението на новия мажоритар, могат да се вземат конкретни инвестиционни решения.
        Лавена се продава отново...
        Изглежда още няма - сега се търси.

Коментар

• A от къде разбрахте, че има нов мажоритар?

Коментар

• Re-Lavena

.....Мисля, че едва след като видим резултатите от управлението на новия мажоритар, могат да се вземат конкретни инвестиционни решения.....

Какви са резултатите от управлението?

...Лавена я наблюдавам от доста време, .... Все пак мисля че само слухове за евентуално търгово от страна на руснаците могат да раздвижат цената по този начин...

Търгово? Дали?

Коментар

• Лавена

Търси се купувaч

Коментар

• Лавена се продава отново...
                Това по какъв повод... имаш някакво инфо, прочете го някъде или просто така

Коментар

• Re: LAVEN

Първоначално изпратено от cool alyn
                  До края на 2004 г. "Лавена" се притежаваше от .............
                  ..............
                  Мисля, че едва след като видим резултатите от управлението на новия мажоритар, могат да се вземат конкретни инвестиционни решения.
                  Лавена се продава отново...

Коментар

• LAVEN

Защото се предлагат дребни бройки

Коментар

• LAVEN

Може и да си прав Yo, засега няма оптимисти. Въпреки интересните вчерашни сделки, няма мераклий да влизат на 12 лева.

Коментар

• LAVEN

До една седмица ще е с мин. 20% надолу.
                        Не ме разбирайте погрешно, дружеството не е лошо, но БФБ не се подчинява много на логиката, а при не много ликвидните дружества често наблюдавам такива аномалии.

Коментар

• LAVEN

И аз си мисля че руснаците се размърдват. Но не съм чул слухове, според мен това раздвижване е блокова сделка? Странното е че изчезнаха офертите купува! При добър пазарен сигнал трябва да е обратното. Малко е странно.

Коментар

• LAVEN

Лавена я наблюдавам от доста време, жалко че само с гледане си останах. Все пак мисля че само слухове за евентуално търгово от страна на руснаците могат да раздвижат цената по този начин.

Коментар

• LAVEN

Доживяхме!
                              Някои има ли представа какво точно става?

Коментар

• LAVEN

Ракетата излетя. Минаха над 5% а покачването е 30%.

Коментар

Working...
                                X