IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това според теб означава ли че това е ниво на подкрепа ?

Коментар

• Вероятно най-после се е намерил купувач на пакета на КБС. това е много добра новина!

Коментар

• Тука минал хубав пакет.Явно се очаква скоро некаква информация или пък е свързана с ОСА,кой да ти каже

Коментар

• Тук, май най-важното е колко акции от масовата приватизация има още за купуване, ако са останали малко, значи може да таим надежди, но ако са още много, не се знае, докога ще ни заливат.

Коментар

• Това не беше ли за АД-о ?

Коментар

• 50 st na akciq-diwident

Коментар

• Та имало ли е ОСА и какво е решено на него?

Коментар

• Някой да има инфо за общото събрание?! Минало ли е и какво са решили? Мерси предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    ДЗИ защо разпродават?
                    Фюююю, 180 - оти не врътнете една шайба на 132 и те ще ви ги лапнат всичките бройки

Или пък изсипите се на пазара като хората - да си купим и ние на промоция, кво се гъбаркате само.

* Не е препоръка за инвест. решения

Коментар

• ДЗИ защо разпродават?
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• О, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО, ТИ СИ ЧОВЕКА. УСПЕХ И НА ТЕБ.

Коментар

• Споко пич!

Получава се заради от ДЗИ!

Тея вече разсипаха десетина позиции...

Добрата новина е, че имат квота да разпродадат и когато я свършат, цената ще отхвръкне като коркова тапа във вода...

А косвен индикатор, че скоро ще се разкарат е начина по който продават! А именно, че изсипват... т.е пакетът им е на привършване!

Спокойно! И успехи!

Не е препоръка!

Коментар

• СТИГА БЕ, ЗАЩО ПАК НАДОЛУ, ВЕЧЕ СЪМ НА ОТКРОВЕННА ЗАГУБА. НЯКОЙ ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ, ЗАЩО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА. И КАКВИ СА ТИЯ 5866 АКЦИИ ОТ ДЯСНО НА 14.99. ТАМ НАПРАВО ЩЕ ЗАБИЕМ ЗАДЪЛГО.

Коментар

• това ми харесва и от време на време влизам и излизам!
                              като разтоварят "слоновете" всичко ще се нареди.
                              може да продават това, което са си курили барабар с банка ДЗИ "Посредник: ИП "ДЗИ - Инвест" АД No: 180

не е препоръка или съвет за търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия
                                Първоначално изпратено от sentex
                                О НЕ, ВЕЧЕ ВЗЕХ ДА СЕ ОТЧАЙВАМ,ЗАЩО ТАКА ПРАВЯТ ТИЯ ХОРА, КАКВО НЕ И ХАРЕСВАТ НА АКЦИИЙКАТА?
                                Споко - и на мен ми е много "вътрешно" на тези ценови нива, но като ми падне от някъде някое левче - си купувам по някоя бройчица.
                                В общи линии съм спокоен за инвестиционния си избор по тази позиция. Дано сме живи и здрави та и на нашата улица да изгрее слънчице.
                                Някой ще си изкара ли уйкенда другата седмица на Албена /нали има ОСА, че може да решат да дадат по 20 ст'инки дивидент/

Мнението ми не бива да е препоръка за нищо, както се вика
                                ХА-ХА, ХОДИХ ВЕЧЕ, НО САМО НА ИЗЛЕТ, ДА ПРОВЕРЯ ИНВЕСТИЦИЯТА КАКТО СЕ КАЗВА. ХАРЕСА МИ, НИЩО ОБЩО С ДРУГИТЕ КУРОРТИ (САМО КАЛ И РАБОТНИЦИ ОТ ЧЕРНИЯ КОНТИНГЕНТ).

Коментар

Working...
                                X