IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТЪКМО СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДЪНОТО НА 13.30 И РЕШАВАМ ДА ДОПЪЛНЯ ОЩЕ МАЛКО ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА И ХОП -13.00ЛВ.

Коментар

• Дъно за последните 2.5 години

Коментар

• "Бравос" на продавачите / дали не са 180 и останаха ли им още?/ !!!
        На 13 лв барабар с дивидент от 25 ст. ..... нямам думи

Коментар

• Дано да си прав! Дано

Коментар

• о благодаря ти, успокои ме, че не губя сама. като всички сме в кюпа съм по-спокойна. хи-хи-хи, шегувам се. успехи!

Коментар

• абе и аз съм оптимиска, ама вече взех да се съмнявам, много време стана ги държа.
              Мила, спокойно!

Цирка и драмата са навсякъде! А щом бедата е обща, няма страшно!

Най-лошото вече е зад гърбовете ни!

Разбира се думите ми не са препоръка за търговия!

Коментар

• абе и аз съм оптимиска, ама вече взех да се съмнявам, много време стана ги държа.

Коментар

• Голям цирк!

Дивидентът малък!

Акцията под натиск! А сега е силния сезон на бизнесите на холдинга....

Но споко! Ще изгрее слънце и на нашата улица!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                    Подигравката с акцията продължава!
                    Мани, мани колега ...
                    Не пихме за дивидент, пак си купих малко и да става каквото ще ...
                    Дано доживеем слънце и на нашата улица /оптимист съм - споко/

* Не е препоръка ............

Коментар

• Подигравката с акцията продължава!

Коментар

• Тук фундамента си го има, здраво стъпил на земята. Време й трябва на тази инвестиция, но смятам че чакането си струва!

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от wolfdog
                          Първоначално изпратено от foxy73
                          и сега какво???13,50.......това ли е реалната цена на холдинга-цената от преди 3 години????
                          Много е тъжно това, една камара новоизлюпени дружества се търгуват на егати цените, а това, което е с традиции на егати цените.
                          Няма значение старо, ново - всичко е въпрос на фундамент и настроения.

Коментар

• Първоначално изпратено от foxy73
                            и сега какво???13,50.......това ли е реалната цена на холдинга-цената от преди 3 години????
                            Много е тъжно това, една камара новоизлюпени дружества се търгуват на егати цените, а това, което е с традиции на егати цените.

Коментар

• и сега какво???13,50.......това ли е реалната цена на холдинга-цената от преди 3 години????

Коментар

• Я СУПЕР, ЗНАЧИ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ. БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО

Коментар

Working...
                                X