Първоначално изпратено от Storm
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от slavikdPorednata finansova "vratka" ...
Цената е 4 ... купихте ли ? Ми не ... ама ревете. И за какво ? За това, че мажоритарите ви казват, че цената ще стигне 7 -10 ...
Е какво искате повече ?
Какво ?
Или 100 % ви са малко ?
Айде ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от BGNПървоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от StormА кой ще купи няма ли инфо ?
Щото и това е интересно ...
Но предстои да видим ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGNПървоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от StormА кой ще купи няма ли инфо ?
Но предстои да видим ...
Коментар
-
ОК
[quote="alkohol02"]цялата сума от АЛБХЛ ли ще отиде за покупка на дружестовото.не ми стана много ясно.звучи малко невероятно.[/quote
АЛБХЛ не е страна по нито една от сделките. Мен ме смущава не толкова сделката за пакета от холдинга (7-10 лева за такъв пакет е меко казано ниска цена), а това, че АЛБ се набутва със скапаното летище на идиотски висока цена. Това е нещо като заменка, като в ролята на държавата влиза АЛБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от StormА кой ще купи няма ли инфо ?
Но предстои да видим ...
Коментар
-
ОК
Щом тия тука са ебаси мафията, какво остава за някои други "сини чипове".
Коментар
Коментар