IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Storm

Цената е 4 ... купихте ли ? Ми не ... ама ревете. И за какво ? За това, че мажоритарите ви казват, че цената ще стигне 7 -10 ...
    Айде ...
    те за тва реват

Коментар

Първоначално изпратено от slavikd
      Porednata finansova "vratka" ...
      Бе нещо не ви разбирам ...

Цената е 4 ... купихте ли ? Ми не ... ама ревете. И за какво ? За това, че мажоритарите ви казват, че цената ще стигне 7 -10 ...

Е какво искате повече ?
      Какво ?
      Или 100 % ви са малко ?
      Айде ...
      Ако ги имах парите и ми предложеха такъв % от холдинга на тази цена нямаше и да се замисля

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
        Porednata finansova "vratka" ...
        Бе нещо не ви разбирам ...

Е какво искате повече ?
        Какво ?
        Или 100 % ви са малко ?
        Айде ...

Коментар

• Porednata finansova "vratka" ...

Коментар

• ОСА на Албена ще е догодина. Докато дойде време да се реализира тази сделка/евентуално/ пазарните цени може и да са на нива в диапазона 7,11-10,15.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
              Абе да мине пакета през пазар при цени 7-10 лева, пък нека са мафиоти Smile
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                Първоначално изпратено от BGN
                Първоначално изпратено от Poncho
                Първоначално изпратено от Storm
                А кой ще купи няма ли инфо ?
                Щото и това е интересно ...
                Но предстои да видим ...
                Насрешната страна и по двете сделки е Албена холдинг АД - мажоритаря на Албена АД.
                Не е по двете, само по едната - при придобиването на Интерскай. При Албена Инвест не се знае кой ще е купувача.
                http://bull.investor.bg/bull/upload/015014.pdf - стр. 3
                10 х !

Коментар

• Първоначално изпратено от BGN
                  Първоначално изпратено от Poncho
                  Но предстои да видим ...
                  Насрешната страна и по двете сделки е Албена холдинг АД - мажоритаря на Албена АД.
                  Не е по двете, само по едната - при придобиването на Интерскай. При Албена Инвест не се знае кой ще е купувача.
                  http://bull.investor.bg/bull/upload/015014.pdf - стр. 3

Коментар

• [quote="alkohol02"]цялата сума от АЛБХЛ ли ще отиде за покупка на дружестовото.не ми стана много ясно.звучи малко невероятно.[/quote

АЛБХЛ не е страна по нито една от сделките. Мен ме смущава не толкова сделката за пакета от холдинга (7-10 лева за такъв пакет е меко казано ниска цена), а това, че АЛБ се набутва със скапаното летище на идиотски висока цена. Това е нещо като заменка, като в ролята на държавата влиза АЛБ.

Коментар

• От сегашната гледна точка (4 лв на акция) сделката изглежда добра за другите акционери на АЛБХЛ, но маниерът си е плашещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                        Но предстои да видим ...

Коментар

• цялата сума от АЛБХЛ ли ще отиде за покупка на дружестовото.не ми стана много ясно.звучи малко невероятно.

Коментар

• Абе да мине пакета през пазар при цени 7-10 лева, пък нека са мафиоти

Коментар

Но предстои да видим ...

Коментар

• Щом тия тука са ебаси мафията, какво остава за някои други "сини чипове".

Коментар

Working...
                                X