IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Не е истина в какъв филм си се вкарал....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Това е явно организирано от съответния ИП. Не знам дали не трябва да се разследва. Включително може ИП-то да купува по-голям пакет на 9.1х и след това да го продава на подставени лица по 1 бройка. Очевидно е организирано, защото иначе няма как да се явят чак толкова много различни отделни лица желаещи да спечелят 30-40 лева след няколко месеца по схемата описана от Елана. Просто административната врътня е толкова голяма, че малко хора ще искат да се занимават. Затова твърдя, че това е организирано и купувачите са подставени лица. Включително може и да се злоупотребява с лични данни. Нищо чудно ИП-то да пазарува от името и за сметка на нищо неподозиращи хорица, които идея си нямат какво е БФБ.

Оная новата Каринка/Калинка от КаФеНе-то да вземе да си свърши работата!
      Не е истина в какъв филм си се вкарал....

Коментар

• Първоначално изпратено от smarti Разгледай мнение
        какъв ви е проблема че злобеете - сделки с 1 акция са разрешени от правилника на БФБ, например 1CZ
        Тук, на база много силният летен сезон според министъра на туризма, което е в противоречие с представените финансови резултати за Q2 на въпросният курорт, мажоритарният собственик е решил да раздаде по 1 бройка от дружеството на обслужващият персонал, като бонус за добре свършената работа и доволните туристи.

Коментар

• какъв ви е проблема че злобеете - сделки с 1 акция са разрешени от правилника на БФБ, например 1CZ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
            И отново минават по 1 бройка, т.е. една сделка се разбива на по 1 бройка
            Това вече е бати филма ????
            Това е явно организирано от съответния ИП. Не знам дали не трябва да се разследва. Включително може ИП-то да купува по-голям пакет на 9.1х и след това да го продава на подставени лица по 1 бройка. Очевидно е организирано, защото иначе няма как да се явят чак толкова много различни отделни лица желаещи да спечелят 30-40 лева след няколко месеца по схемата описана от Елана. Просто административната врътня е толкова голяма, че малко хора ще искат да се занимават. Затова твърдя, че това е организирано и купувачите са подставени лица. Включително може и да се злоупотребява с лични данни. Нищо чудно ИП-то да пазарува от името и за сметка на нищо неподозиращи хорица, които идея си нямат какво е БФБ.

Оная новата Каринка/Калинка от КаФеНе-то да вземе да си свърши работата!
            Last edited by netware5; 09.09.2016, 14:49.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Пакетите на Албхл минават на 9.15 гледам, това е 52.95 лв в цени на Албена и то след сливането когато ще има допълнителна стойност зад акциите на Албена. Да видим дали от другата седмица няма да се активизира търговията и там.
              И отново минават по 1 бройка, т.е. една сделка се разбива на по 1 бройка
              Това вече е бати филма ????

Коментар

• Пакетите на Албхл минават на 9.15 гледам, това е 52.95 лв в цени на Албена и то след сливането когато ще има допълнителна стойност зад акциите на Албена. Да видим дали от другата седмица няма да се активизира търговията и там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                  372
                  Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Ми всичко до малко над 11лв. си е промоция тук
                    Не е точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Аз пък си мисля дали няма да има промоция тук утре ...?
                      Ми всичко до малко над 11лв. си е промоция тук

Коментар

• Аз пък си мисля дали няма да има промоция тук утре ...?

Коментар

• утре - на 9-септември - ще си купя и аз една акциика,
                          да отпразнувам победата на Капитализъма над Левите сили
                          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Любопитно, колко ли хора са се възползвали от промото с 1-та акция в последните десетина дни?!

Дали някой ще се наеме да ги преброи?? Освен мажоритаря, разбира се...
                            372

Коментар

• Любопитно, колко ли хора са се възползвали от промото с 1-та акция в последните десетина дни?!

Дали някой ще се наеме да ги преброи?? Освен мажоритаря, разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Прекратяването на участието се извършва с нотариално заверено уведомление до дружеството в срок три месеца от датата на преобразуването.
                                Няма някаква бланка или нещо такова. Вероятно е свободен текст. Като имам яснота ще напиша тук.
                                Разбирам! Благодаря!

Коментар

Working...
                                X