IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
    според мен отчета е добър ...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,167744/

"Албена инвест холдинг АД 5ALB/ALBHL отчита рязко подобрение на консолидирания си резултат ...."

не е препоръка !!
    Печалба 25 стинки на хартия.

Може да очакваме 20 стинки дивидент - нормално, колкото други години.

Коментар

• според мен отчета е добър ...

http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,167744/

"Албена инвест холдинг АД 5ALB/ALBHL отчита рязко подобрение на консолидирания си резултат ...."

не е препоръка !!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Ми кажете нещо за отчета де!
        продадох - не съм го чел

Коментар

• Ми кажете нещо за отчета де!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            аз съм малко разочарован от отчета. Увеличени разходи и влошен резултат, въпреки рекордния дивидент от Албена.
            Крайно време е да спрат да го източват това дружество. Няма ли кой да се нагърби с реална проверка?

Коментар

аз съм малко разочарован от отчета. Увеличени разходи и влошен резултат, въпреки рекордния дивидент от Албена.
              Не мисля, че в този момент играят отчетите Тия дни парите "парят" и търсят къде има възможност за ръст.
              Не е препоръка!

Коментар

• аз съм малко разочарован от отчета. Увеличени разходи и влошен резултат, въпреки рекордния дивидент от Албена.
                Last edited by tony1975; 13.02.2014, 07:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Да почерпиш
                  Ще почерпим... след няколко дена...като стане калабалък на входа
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                    оо днес тайно си взех 45 бройчици на 6.10, на 14-и една стотичица мушнах на 6.05. В този ингервал ако има, всеки ден ще си чопкам Отчет да видим...
                    Да почерпиш
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• оо днес тайно си взех 45 бройчици на 6.10, на 14-и една стотичица мушнах на 6.05. В този ингервал ако има, всеки ден ще си чопкам Отчет да видим...

Коментар

• един забравен холдинг

Коментар

Ег@ти само аз ли останах да държа тук с ПОК Доверие и ТиБиАй ?
                          Макар че и аз имам, видиш ли Тибиай да държи нещо - бегай от там!

Коментар

Никой не коментира отчета - той не че е за коментар де
                            Гледам в края на годината едно от дъщерните ще продаде мазен имот! Ама лошото е че са се капсолирали и не го развиват тоя холдинг. По-скоро го ползват за касичка на Албена АД. Предприятията ги затвориха, продадоха машините... тъжна работа!

п.с. към момента резултата е такъв, че даже 25стинки догодина ми се виждат мечта!
                            А, и други държим Тук само делът в Албена АД е на стойност около 50 млн. лв. Пък и други активи има... Дори при консервативна оценка една цена от 10-12 лв би прилягала на АЛБХЛ.

Коментар

Гледам в края на годината едно от дъщерните ще продаде мазен имот! Ама лошото е че са се капсолирали и не го развиват тоя холдинг. По-скоро го ползват за касичка на Албена АД. Предприятията ги затвориха, продадоха машините... тъжна работа!

п.с. към момента резултата е такъв, че даже 25стинки догодина ми се виждат мечта!

Коментар

• Ег@ти само аз ли останах да държа тук с ПОК Доверие и ТиБиАй ?

Last edited by tony1975; 02.11.2013, 17:55.

Коментар

Working...
                                X