кога е последната дата с право на дивидент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)
Collapse
X
-
до: г-н Станев
Как смятате да осигурите безпроблемен летен сезон за всички гости на комплекса, поради извършване на строително и електро-монтажни дейности ?!?
Какъв е срока за завършване на тези дейности ?
Имате ли намерение да създавате компания с основна дейност търговия с електричество ?
Имаме още много въпроси но тя ще ги за дадем на ОСА.
Нямам никакви препоръки за ....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеЗа мен няма проблем да раздават дивидент до дупка. Доколкото помня бизнеса им е повече рентиерски, не им трябват оборотни кинти. И пак ако не се лъжа и не ми се рови - бяха дали заем на свързано лице който заем като се върне ще вкара кеш. И трето - част от дивидентите минали години не се изплаща на акционерите - по точно те не си ги търсят, съответно парите пак се връщат в компанията. И последно по-добре дивидент всяка година отколкото да чакам цената да расте незнайно кога че да продам.
Това е едно отлично решение на холдинга ! Подкрепям напълно и колегата в мнението му ! Моите ги държа от много години само заради дивидента тук !
Коментар
-
За мен няма проблем да раздават дивидент до дупка. Доколкото помня бизнеса им е повече рентиерски, не им трябват оборотни кинти. И пак ако не се лъжа и не ми се рови - бяха дали заем на свързано лице който заем като се върне ще вкара кеш. И трето - част от дивидентите минали години не се изплаща на акционерите - по точно те не си ги търсят, съответно парите пак се връщат в компанията. И последно по-добре дивидент всяка година отколкото да чакам цената да расте незнайно кога че да продам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз по принцип, но конкретно в този случай е добре според мен. Очевидно не умеят добре да управляват активите си. Не случайно цялата компания струва по-малко дори само от дела си в Албена /по спомени го казвам/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТова са новите балони на БФБ - дивидентните дружества. Там сега е свръхинвестирано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз не се кефя на този тип раздаване... до дупка!
Ще видим!
Не е препоръка, разбира се!Last edited by 15%; 12.05.2015, 17:46.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз не се кефя на този тип раздаване... до дупка!
Ще видим!
Не е препоръка, разбира се!Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение"Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение печалбата на дружеството за 2014 г. в размер на 828 687.55 /осемстотин двадесет и осем хиляди шестстотин осемдесет и седем лева и 55 ст. както и неразпределена печалба за минали години в размер на 1 921 312.45 /един милион деветстотин двадесет и една хиляди триста и дванадесет лева и 45 ст. или обща сума в размер на 2 750 000 /два милиона седемстотин и петдесет хиляди лева/ да бъдат разпределени като дивидент на акционерите – по 0.50 /нула цяло и петдесет лева/ на акция."
Коментар
-
"Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение печалбата на дружеството за 2014 г. в размер на 828 687.55 /осемстотин двадесет и осем хиляди шестстотин осемдесет и седем лева и 55 ст. както и неразпределена печалба за минали години в размер на 1 921 312.45 /един милион деветстотин двадесет и една хиляди триста и дванадесет лева и 45 ст. или обща сума в размер на 2 750 000 /два милиона седемстотин и петдесет хиляди лева/ да бъдат разпределени като дивидент на акционерите – по 0.50 /нула цяло и петдесет лева/ на акция."
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеНякой има ли идея доколко приходите на холдинга са свързани с туризма, имам предвид участието в курорта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук как ли ще се представи Автотранса с тези горива?
Коментар
Коментар