IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена Инвест Холдинг АД (5ALB / ALBHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кога е последната дата с право на дивидент?

Коментар

• Тук потвърди ли се дивидента ? Май протокола от събранието го няма още !

Коментар

• до: г-н Станев

Как смятате да осигурите безпроблемен летен сезон за всички гости на комплекса, поради извършване на строително и електро-монтажни дейности ?!?

Какъв е срока за завършване на тези дейности ?

Имате ли намерение да създавате компания с основна дейност търговия с електричество ?

Имаме още много въпроси но тя ще ги за дадем на ОСА.

Нямам никакви препоръки за ....................

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
          За мен няма проблем да раздават дивидент до дупка. Доколкото помня бизнеса им е повече рентиерски, не им трябват оборотни кинти. И пак ако не се лъжа и не ми се рови - бяха дали заем на свързано лице който заем като се върне ще вкара кеш. И трето - част от дивидентите минали години не се изплаща на акционерите - по точно те не си ги търсят, съответно парите пак се връщат в компанията. И последно по-добре дивидент всяка година отколкото да чакам цената да расте незнайно кога че да продам.
          +1
          Това е едно отлично решение на холдинга ! Подкрепям напълно и колегата в мнението му ! Моите ги държа от много години само заради дивидента тук !

Коментар

• За мен няма проблем да раздават дивидент до дупка. Доколкото помня бизнеса им е повече рентиерски, не им трябват оборотни кинти. И пак ако не се лъжа и не ми се рови - бяха дали заем на свързано лице който заем като се върне ще вкара кеш. И трето - част от дивидентите минали години не се изплаща на акционерите - по точно те не си ги търсят, съответно парите пак се връщат в компанията. И последно по-добре дивидент всяка година отколкото да чакам цената да расте незнайно кога че да продам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              И аз по принцип, но конкретно в този случай е добре според мен. Очевидно не умеят добре да управляват активите си. Не случайно цялата компания струва по-малко дори само от дела си в Албена /по спомени го казвам/!
              Така е. Делът в Албена АД е 20,57% или около 44 млн. лв. ( при цена 50 лв за акция на Албена АД)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                Това са новите балони на БФБ - дивидентните дружества. Там сега е свръхинвестирано.
                По кой точно показател Албена Инвест е балон?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Аз не се кефя на този тип раздаване... до дупка!

Ще видим!

Не е препоръка, разбира се!
                  И аз по принцип, но конкретно в този случай е добре според мен. Очевидно не умеят добре да управляват активите си. Не случайно цялата компания струва по-малко дори само от дела си в Албена /по спомени го казвам/!
                  Last edited by 15%; 12.05.2015, 17:46.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Аз не се кефя на този тип раздаване... до дупка!

Ще видим!

Това са новите балони на БФБ - дивидентните дружества. Там сега е свръхинвестирано.
                    Bulls on BSE

Коментар

• Аз не се кефя на този тип раздаване... до дупка!

Ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        "Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение печалбата на дружеството за 2014 г. в размер на 828 687.55 /осемстотин двадесет и осем хиляди шестстотин осемдесет и седем лева и 55 ст. както и неразпределена печалба за минали години в размер на 1 921 312.45 /един милион деветстотин двадесет и една хиляди триста и дванадесет лева и 45 ст. или обща сума в размер на 2 750 000 /два милиона седемстотин и петдесет хиляди лева/ да бъдат разпределени като дивидент на акционерите – по 0.50 /нула цяло и петдесет лева/ на акция."

Браво на ALBHL. Интересно е, че нямат толкова кеш, поне към 31.03.2015 г. Сигурно чакат постъпления през второто и третото тримесечие.

Коментар

• "Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение печалбата на дружеството за 2014 г. в размер на 828 687.55 /осемстотин двадесет и осем хиляди шестстотин осемдесет и седем лева и 55 ст. както и неразпределена печалба за минали години в размер на 1 921 312.45 /един милион деветстотин двадесет и една хиляди триста и дванадесет лева и 45 ст. или обща сума в размер на 2 750 000 /два милиона седемстотин и петдесет хиляди лева/ да бъдат разпределени като дивидент на акционерите – по 0.50 /нула цяло и петдесет лева/ на акция."

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                            Някой има ли идея доколко приходите на холдинга са свързани с туризма, имам предвид участието в курорта?
                            Мисля, че миналата година имаха ръст от тях.

Коментар

• Някой има ли идея доколко приходите на холдинга са свързани с туризма, имам предвид участието в курорта?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                тук как ли ще се представи Автотранса с тези горива?
                                Ти там ли имаш акции?

Коментар

Working...
                                X