IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Медика АД (5MA / MDIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от calc
    Тук КФН може да разгледа действията на на БФБ ми се струва
    Не действия!Цирк!
    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Тук КФН може да разгледа действията на на БФБ ми се струва

Коментар

• Днес ако се търгуват с ограничение тази доходност е невъзможна или БФБ са се бъгнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          Първоначално изпратено от pesho777
          MDIKA 104.41 +2120.3% investora izbi ribata
          наистина купувачите избиха рибата, ръста е верен
          цената от 30 април се преизчислява и е 4.702 лв., което спрямо днешните 104 лв. си е 2 120%
          Медика - Суперяхо-о-о-о-о !!! :-) ;-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абсурдистан!
            а имало ценово ограничение
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
              MDIKA 104.41 +2120.3% investora izbi ribata
              наистина купувачите избиха рибата, ръста е верен
              цената от 30 април се преизчислява и е 4.702 лв., което спрямо днешните 104 лв. си е 2 120%

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
                Тук ми мирише на дезинформация, което в разрез с принципите на борсовата търговия
                Ти ли купи? :-)

Коментар

• Тук ми мирише на дезинформация, което в разрез с принципите на борсовата търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Някой пак пазарува и то през моят посредник... баси - тия хора не четат ли ?!?
                    Импе, ти си от флагманите на позицията (има и снимки ) и въпреки това имаше неяснота по въпроса, а какво остава за останалите
                    Да, ама защото не съм тръгнал да купувам или продавам - инак бих проверил 8 пъти преди да сторя нещо, дума да няма... ;-)

Пешов Трите Седмици право рече - очаквах ръст по позицията, ама с такива чудовищни проценти не съм !!!

Коментар

• MDIKA 104.41 +2120.3% investora izbi ribata

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Някой пак пазарува и то през моят посредник... баси - тия хора не четат ли ?!?
                        Импе, ти си от флагманите на позицията (има и снимки ) и въпреки това имаше неяснота по въпроса, а какво остава за останалите

Коментар

• Това вече е идиотия!

Тея бастуни заслужават да са бедни!

Коментар

• Някой пак пазарува и то през моят посредник... баси - тия хора не четат ли ?!?

Коментар

• тук все още има хора, които чакат "държавата" да се грижи за интересите им, включително финансовите, а тя единственото което доказва години на ред е, че безхаберието и профанщината са безгранични. Това, което се случи днес става почти всеки път в аналогична ситуация. Много ми беше интересно когато 135 пуснаха офертата и за мое най-голямо съжаление се оказаха прави - балаците никога няма да свършат в бг. Мой приятел преди години ми каза, че печели единствено от тях и трябва да се въведе закон за закрила на балъците. Кофтито е, че така се прецакваме и ние (с изключение на Мони )
                              добре дошли в бг!

Коментар

• dnes systo ima sdelki

kvo praiat tia be ?????????????????
                                Pokazvat dokade moze da stigne choveshkata glupost.

Vizdame kakvi "investitori" ima na nashata borsa.

Коментар

Working...
                                X