Първоначално изпратено от calc
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медика АД (5MA / MDIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от pesho777MDIKA 104.41 +2120.3% investora izbi ribata
цената от 30 април се преизчислява и е 4.702 лв., което спрямо днешните 104 лв. си е 2 120%Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от ИмператорътНякой пак пазарува и то през моят посредник... баси - тия хора не четат ли ?!?
Пешов Трите Седмици право рече - очаквах ръст по позицията, ама с такива чудовищни проценти не съм !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
тук все още има хора, които чакат "държавата" да се грижи за интересите им, включително финансовите, а тя единственото което доказва години на ред е, че безхаберието и профанщината са безгранични. Това, което се случи днес става почти всеки път в аналогична ситуация. Много ми беше интересно когато 135 пуснаха офертата и за мое най-голямо съжаление се оказаха прави - балаците никога няма да свършат в бг. Мой приятел преди години ми каза, че печели единствено от тях и трябва да се въведе закон за закрила на балъците. Кофтито е, че така се прецакваме и ние (с изключение на Мони )
добре дошли в бг!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар