If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Finance.news- ВАМО АД отчете 43 хил. лв. печалба в консолидирания си отчет към 30 септември 2006г.
Дружеството ВАМО АД отчете печалба в размер на 43 хил. лв. в консолидирания си отчет за третото тримесечие на 2006г. Общите приходи на дружеството са в размер на 7 923 хил. лв. което е ръст от 7.27 % спрямо предходния период. Общите разходи на дружеството отчитат ръст от 15.95 % до 7 966 хил. лв.
Формирана е печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 0.00лв. за акция.
Според неконсолидирания отчет на дружеството за 30 септември 2006 бе отчетена печалба в размер на 6 хил. лв. .
Собственият капитал на дружеството към 30 септември 2006г. е 18465 хил. лв., като спрямо предходния период се е увеличил с 0.23%
nevermind, май не говориш за ВАМОнакъде още да се коригира, та малко далече ли е от счетоводната си стойност.....
млъквам, че нещо ми се е изпарил оптимизма.Хелоуин напълно отговаря на настроението ми, взимам една тиква и отивам да се запивам))))
Коментар
nevermind
sega shte zapo4nat korekciite ne samo pri tova drujestvo....
ne moje samo nagore da se hodi... ima si i korekciiki!!! i nqkoi drujestvat shte budat spoletqni ot otrezvitelno niski niva
Коментар