IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно ще има някаква, не е обоснован, иначе, такъв интерес .
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Kakwa?

Коментар

• Скоро очакваме новината
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Кво става тука? Ква е тази активност?

Коментар

• Били, мисля че си прав, знам за какво говориш, както се казва....

Коментар

• Всичко е inside information

П.П. Нямам и не смятам да имам акции от дружеството

Коментар

• наскоро като зададох подобен въпрос ми отговориха- "Всичко е в balance sheet")))))))

Коментар

• Е хайде де - изплюйте камъчето!

Коментар

• Finance.news- ВАМО АД отчете 43 хил. лв. печалба в консолидирания си отчет към 30 септември 2006г.
                    Дружеството ВАМО АД отчете печалба в размер на 43 хил. лв. в консолидирания си отчет за третото тримесечие на 2006г. Общите приходи на дружеството са в размер на 7 923 хил. лв. което е ръст от 7.27 % спрямо предходния период. Общите разходи на дружеството отчитат ръст от 15.95 % до 7 966 хил. лв.
                    Формирана е печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 0.00лв. за акция.

Според неконсолидирания отчет на дружеството за 30 септември 2006 бе отчетена печалба в размер на 6 хил. лв. .

Собственият капитал на дружеството към 30 септември 2006г. е 18465 хил. лв., като спрямо предходния период се е увеличил с 0.23%

Коментар

• Че какво му е на отчета: приходите нарастват прилично, задълженията намаляват, е печалбата някаде потъва, но си я има колкото и да е символична
                      Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Много си е добър отчета )))))))))
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• nevermind, май не говориш за ВАМОнакъде още да се коригира, та малко далече ли е от счетоводната си стойност.....
                          млъквам, че нещо ми се е изпарил оптимизма.Хелоуин напълно отговаря на настроението ми, взимам една тиква и отивам да се запивам))))

Коментар

• sega shte zapo4nat korekciite ne samo pri tova drujestvo....

ne moje samo nagore da se hodi... ima si i korekciiki!!! i nqkoi drujestvat shte budat spoletqni ot otrezvitelno niski niva

Коментар

• Ужасен отчет...довечера ще го разгледам по-подробно

Коментар

• ...това не е ли едно силно и...недооценено дружество...

Между другото, ако БФБ реши да връчва призове за добре полълнени и максимално подробни форми на отчетите, ВАМО е начело

Коментар

Working...
                                X