If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в петък минах от там но нямах апаратче да снимам как го събарят. днес минах и приятелката ми го снима в движение, но апарата остана в тях иначе смятах да пусна тук линк с малко снимки
Багери атакуваха сградата на варненския завод за двигатели с вътрешно горене вчера, алармираха очевидци. От известно време ВАМО АД е с нови собственици, които в средата на тази година обявиха, че в резултат на значително намаляване на обема на поръчките и използването на производствените мощности на Вамо АД-Варна, Съветът на директорите на дружеството е взел решение за спиране на производството . Съветът на директорите на Вамо преди няколко месеца с ъщо обяви за неотложно предприемането на мерки за преструктуриране на дружеството, включително и за значително съкращение на персонала. Към момента са изпълнени процедурите по Кодекса на труда, като трудовите договори на предвидените за съкращаване работници и служители ще бъдат прекратени на основание чл. 331 от Кодекса на труда.
Вамо АД развиваше дейност по производство на дизелови двигатели, детайли, възли, отливки и инструментална екипировка, научно-проектантска и инвеститорска дейност, маркетинг и търговия.
За 2006 г. нетните приходи от продажби на дружеството възлизат на 10,7 млн. лв., а нетният финансов резултат е отрицателен в размер на 137 хил. лв. През 2005 г. нетните приходи са били 10,2 млн. лв., а дружеството е отчело печалба от 540 хил. лв.
На 18 април КФН отхвърли търговото предложение на мажоритарния собственик на дружеството – Дивал-59 ЕООД (собственик на 90% от капитала) при цена за акция от 36 лв. Броят на акциите, обект на търговото предложение, е 81 565, а Дивал-59 възнамерява да поиска отписване на дружеството от регистъра на КФН.
РА означава Регистрационен Агент и той ще ти помогне да прехвърлиш акциите на свое име,защото само с у-е за наследници няма да можеш да продадеш каквито и да било акции.Надявам се да съм бил по-ясен сега успех
това е линк-а със списък на инвестиционните посредници в сайта на
Investor.bg
Предполагам че ако се обадиш на някой от изброените телефони ще ти обяснят какво да направиш.
Срокът на търговото изтече, скоро дружеството ще бъде отписано от БФБ, но все още се търгува, като има оферти купува на 30 лв. в момента на които може да продадеш.
За да целта отиваш в инвестиционен посредник, примеро Карол, Бенчмарт, Елана и т.н. който има офис във Варна...
Доколкото знам Бенчмарк и Карол(във Варна) не правят РА.Всички варненски посредници(има ги в списъка с ИП-та) обаче са регистрационни агенти и ще му съвршат работа по прехвърлянето срещу 15-20лв
Срокът на търговото изтече, скоро дружеството ще бъде отписано от БФБ, но все още се търгува, като има оферти купува на 30 лв. в момента на които може да продадеш.
За да целта отиваш в инвестиционен посредник, примеро Карол, Бенчмарт, Елана и т.н. който има офис във Варна...
Моля разбиращите да ми дадат съвет!Баща ми работи 30г.във Вамо,почина и ми остави около 30 акции.Негови колеги започнаха да продават и казват че сега е момента,не разбирам нищо от товаНякакъв съвет!?Ако трябва да се продава,къде и как? Благодаря Ви
Коментар