If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За пореден път ме изумява интелектуалния капацитет на форумджиите ... Преди време ми беше смешно когато се обсъждаха "акциите" на Кремиковци след сделката с Надин, но сега направо ми е тъжно, когато "акционерите" в Химко се радват, че завода "ще заработи" .....
Последните 3 месеца прасчо много изсветли "бизнеса" си. Предполагам, че скоро ще бъде "отстрелян" (в кавички е, да не си помисли някой, че е в пряк смисъл).
Знаех си, че има още много хляб в този завод! Затова, а и от сантиментални чувства не се разделих с акциите му преди време. Ето, че вече съм партньор с българския вариант на Рокфелер
Момци,прасето е просто един работник на Доган ага ефенди ,ашколсум ,аферим ,машала.
Ефрейтор Прасе е ефрейтор както Данчо ментата както и отстреляните Бисеров, Местан и оня където се "самоуби" в Сарайте.ДПС е мафиотска структура от нов вид,като "капо ди тути капи" е Доган ага.
Така че не е правилно да се казва Прасето купи оново и оново,нищо не е купил,купил го началника му ДОГАН и мафиотизираната структура ДПС.
Ако аз отида при същата банка и предложа същия бизнес план със същите обезпечения, вероятно от банката ще ми кажат - ти луд ли си да ти дадем пари на теб за това нещо
Коментар