Първоначално изпратено от avto11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой балон ке пукне пръв ... ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Netware5Байхойна ще е пръвНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
НИ ще гърмят яко.Поне 30% надолу.По провесените табелки ПРОДАВА СЕ се познава.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
тука някакви нови предложения?
всъщност то няколко вече гръмнаха, ама не искам да ги назовавам, защото набабанилите се в тях ще изпаднат в истерия.Last edited by Бик в атака; 08.08.2017, 19:33.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Зачетох за да си спомня, наистина с усмивка през зъби)))) А поздравления все пак за иезуита за пророческия въпросПървоначално изпратено от iezuitaвече е по-актуален въпроса кой ще е по-първи - меком или хдпат ?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДа, в момента лихвите са такива, но вървят надолу. Банките са пълни с пари и вече нямат нужда да плащат високи лихви.
Коментар
-
Това с жилищния балон в Китай се дъвче по медиите от 2009 насам пък нищо... просто slowdown...
Според мен празните градове са признак на long-term проблеми, а не short-term балон (какъвто може би има, но не е голяма драмата). Спекулациите, че заради голямата им shadow banking система недвижимостите ще завлекат големи финансови институции засега не се материализира, а и правителството им има доста лостове за противодействие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеЩо тука семейство от средната класа сигурно може да си позволи жилище
Май трябва тук да погледнеш първо..
Коментар
-
На мене кристалната топка ми казва, че Азия ще е следващата която ще (из)падне много лошо.
Има два варианта
- Япония. Заемите на Япония са над 1 квадрилион йени. Няма грешка в цифрата, и не ми се иска дори да мисля с колко нули е.
Това са 1000 трилиона!!!
Само за лихвите по тези заеми отива 1/4 от бюджета на правителството.
Ако си мислите че САЩ, Гърция или Ирландия са свръхзадлъжнели, то очевдино не знаете нищо за Япония
Ако дори леко изтървът инфлацията, и спредовете по дългът (предимно вътрешен) се увеличът, ще трябва да изсекът няколко гори за да си напечатът достатъчно парички
- Китай. Има достатъчно данни за балонизиране на пазара на имоти. Дори семейство от средната класа, с доход от 900$ не може да си позовли ново жилище.
И това въпреки че има 64 милиона празни апартамента.
Най-големият мол в света е в Китай и е абсолютно празен, наричат го - The great Chinese mall(вместо wall).
Имат чисто нови милионни призрачни градове, в които не живеят никакви хора.
http://www.youtube.com/watch?v=pngdQo205fM
Вие избирайте
Коментар
Коментар