Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ позицията има два варианта или вече акциите на БТН са прехвърлени и се пази мълчание или има забавяне и до края на другата седмица ще има официално съобщение и при двата случая. Защото идва ОСА и не може да се проведе ако новият собственик не притежава акциите.
От известно време се продават акции на голям купувач при цена 25 лв.
Днешният продавач е ясен по интересно е купувача...
Ако няма търгово защо ги купува...
Не става въпрос за дъщерните там е друга бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт известно време се продават акции на голям купувач при цена 25 лв.
Коментар
-
В позицията има два варианта или вече акциите на БТН са прехвърлени и се пази мълчание или има забавяне и до края на другата седмица ще има официално съобщение и при двата случая. Защото идва ОСА и не може да се проведе ако новият собственик не притежава акциите.
От известно време се продават акции на голям купувач при цена 25 лв.
Днешният продавач е ясен по интересно е купувача...
Ако няма търгово защо ги купува...
Не става въпрос за дъщерните там е друга бира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bayhuydaduyПрав е колегата съфорумецХората които ме познават, има и от този форум знаят колко съм сериозен, дори може да прочете няколко мои "умопрозрения" в решенията на ОСА на BTH в ТР
................. може ли сега всичките десетина човека следящи тази тема да тръгнем да ти търсим "умопрозрения" в решенията на ОСА на BTH в ТР
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеС този ник едва ли някой ще те вземе на сериозно.
Коментар
-
„Булгартабак” е фактор
Последна редакция: 30.09.2011, 17:51
Публикуване: 30.09.2011, 17:49
Автор: Money.bg
Размер на шрифта: a a a
Цигарената индустрия на Европейския съюз преработва годишно около 500 000 тона тютюн от трите сортови групи, а производството на тютюн в 12 страни на Съюза, е около 200 000 – 250 000 тона. Така съществува значителен пазарен недостиг, който се запълва с внос от трети страни – от Китай, Индия, едролистни тютюни от Зимбабве и др. Това е казал пред Агенция „Фокус” директорът на Институт по тютюна и тютюневите изделия доц. Христо Бозуков.
Почти във всяка европейска страна има фабрика за производство на цигари. Дори в Швейцария, където тютюн не се произвежда, са разположени най-големите фабрики за „Филип Морис” за производство на цигари. Според Бозуков „Булгартабак” не може да се подценява като производител в Европа.
В момента двете фабрики в Благоевград и в София работят на три смени, като произвеждат по около 1000 тона цигари на месец. Това означава 24 000 тона цигари годишно, което не е никак малко, смята Бозуков.
„Булгартабак” е фактор и досега е бил „златна кокошка” за България, коментира Бозуков.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А за купувача аз съм от невиждащите а имам продадени около 40-50 акции.Както всичко на нашата борса един е невиждащ ,друг нечуващ а трети и двете....
Трябва да се преборим за равни условия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМай не са свързани с мустака и Пеевски, а по-скоро с юпитата от НДСВ?!?!
Aми, като че ли Кирил при вторият опит е успял
с финансиране от някой шейх- царят Кобурготски има много такива познати!!!
Ако е Кирил пак е добре за дребните акционери, като нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМай не са свързани с мустака и Пеевски, а по-скоро с юпитата от НДСВ?!?!?
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, явно и появилите се напоследък купувачи по позициите мислят в тази посока...
или не мислят, а са си направо информирани
А за купувача аз съм от невиждащите а имам продадени около 40-50 акции.Както всичко на нашата борса един е невиждащ ,друг нечуващ а трети и двете....
Трябва да се преборим за равни условия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова, че са НДСВ е по добре- има надежда за търгово
или не мислят, а са си направо информирани
Коментар
Коментар