IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Какво ти пука? Нека да го решат, пък кой ще да е говорител и кой ще да е изпълнител
    САМО ОТ ЛЮБОПИТСТВО
    Какво Ми пука

@Poncho - значи, считаме, че дивидентът е гласуван - инак - жалба до съда!
    Някой ще ходи ли на събрание?
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Мислиш си че КФН е събрала такава смелост че да забрани гласуването с тези акции?
      Дано си прав, ама чак не ми се вярва
      Мнението на КФН е само за сведение. Нещата се решават от отстояването на собствените им права от страна на акционерите и в края на краищата от решението на съда.
      Пак казвам това с неотправеното търгово е само хипотеза, зависеща от желанието на миноритарите да се борят, и когато и ако се стигне до съд - от неговото решение.
      Разбира се в случая Миролио, с оглед доскоро явно близките му отношения с мажоритаря, е възможно да изразява неговото мнение и всъщност да няма никакво противопоставяне. Аз туй го не зная!
      Last edited by Poncho; 11.06.2014, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        При хипотезата за неотправено търгово предложение от мажоритаря, Миролио е с най-голям дял от акционерите с право на глас. Хипотеза.
        Мислиш си че КФН е събрала такава смелост че да забрани гласуването с тези акции?
        Дано си прав, ама чак не ми се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          И на мен Ноо, дали не е само говорител (не тези, които вземат решения) в случая
          Какво ти пука? Нека да го решат, пък кой ще да е говорител и кой ще да е изпълнител
          Life won't wait for you.

Коментар

Ако това мине Миролио ще ми стане идол в живота форевър
            И на мен Ноо, дали не е само говорител (не тези, които вземат решения) в случая
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              за колко става въпрос....
              Не мога сега да изчислявам, но довечера ще се поровя
              Life won't wait for you.

Коментар

Ако това мине Миролио ще ми стане идол в живота форевър
                за колко става въпрос....

Коментар

• Ако това мине Миролио ще ми стане идол в живота форевър
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    При хипотезата за неотправено търгово предложение от мажоритаря, Миролио е с най-голям дял от акционерите с право на глас. Хипотеза.
                    Верно е това, бях забравил.

Коментар

Като цяло кардинални точки и неразпределената печалба и промяната в органите на управление и слагането на разни лица дето май нямат особен да не кажа никакъв опит в сферата ... интересно е дали през този период са се разбрали нещо и са изчистили кой какво взема.

Коментар

Като цяло кардинални точки и неразпределената печалба и промяната в органите на управление и слагането на разни лица дето май нямат особен да не кажа никакъв опит в сферата ... интересно е дали през този период са се разбрали нещо и са изчистили кой какво взема.
                        за каква сума говорим за разпределение, че не го следя това дружество в последно време

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Това е едно от предложенията на миролио
                          Проект за решение: Общото събрание приема решение цялата неразпределена печалба на БТХ за минали периоди, вкл. печалбата за 2013 година да бъде разпределена като дивидент на акционерите.

Коментар

• Това е едно от предложенията на миролио
                            Проект за решение: Общото събрание приема решение цялата неразпределена печалба на БТХ за минали периоди, вкл. печалбата за 2013 година да бъде разпределена като дивидент на акционерите.

Коментар

• В ТР има внесено предложение от миноритарните акционери - Миролио. Нямам ел. подпис за пълен достъп, но май е нещо за промяна в управлението.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Има опимистичен сценарии...
                                БСП иска избори до края на юли.....
                                Това как ще стане?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X