If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен изобщо не ми хареса отчета. Нещата ми приличат на историята с Гагарин. За мен покупката на тези нива е проява на голяма смелост. Аз съм стархлив и предпазлив човек. Не мога да си го позволя. Пожелавам ви успех и големи печалби.
Мда, вече второ тримесечие работят без печалба от дейността. Замаскирва ги еднократния ефект от продажбата на Лафка. Освен да се надявам да искочи заек от борбата на Миролио, май няма друг шанс да изляза на 0 от тая кама. Хванах я със средна 68 лв. и явно ще си платя още един скъп, но полезен урок
Моя позната психоложка твърди, че позитивното мислене било все едно на насран гъз да сложиш чисто бельо. Отвън всичко изглеждало идеално, но миризмата се процеждала.
На мен изобщо не ми хареса отчета. Нещата ми приличат на историята с Гагарин. За мен покупката на тези нива е проява на голяма смелост. Аз съм стархлив и предпазлив човек. Не мога да си го позволя. Пожелавам ви успех и големи печалби.
Имаме отчет....25 милки и 25 % спад спрямо миналата година...
Акцията пък пада с 50 %...
така ,че....днес пак си купих малко..
Не е препоръка.....
Коментар