Напред и нагоре!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГолямо обсъждане дръпнахте на една грешка.
Според мен е искал брокерът да продаде 97 биовета, ама е цъкнал вместо BIOV - BTH, после се е усетил и си е продал Биовета и си купи обатно БТХ.
Но все пак за двете минути на аукциона би трябвало да успее да си дръпне поръчката продава на БТХ ?Last edited by vale1; 28.09.2015, 17:05.
Коментар
-
Те грешките не се ли изправяха по друг начин?Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГолямо обсъждане дръпнахте на една грешка.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе може да продадеш това което го нямаш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСпоред мен е искал да сложи лимитирана купува 97 бр. х 43.2, но е продал, без да има акциите, което го е накарало да купува после от пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже би е искал да продава на фиксирана цена но е натиснал "пазарна".И аз съм бъркал такаСамо че в обратния вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже би е искал да продава на фиксирана цена но е натиснал "пазарна".И аз съм бъркал такаСамо че в обратния вариант.
И за мен са непонятни тези сделки.
Освен да е разчиствал диапазон за по голяма сделка ,но е твърде широк.Last edited by vale1; 28.09.2015, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака и стана...
Иначе борсата съвсем лудна....не ми стана ясно какво е целил да купува и се отказа....
Някой пък подпря цената на нива около 40 в гагарин......Само че в обратния вариант.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА май и го направи ....
Иначе борсата съвсем лудна....не ми стана ясно какво е целил да купува и се отказа....
Някой пък подпря цената на нива около 40 в гагарин......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБулбанк бяха. Аз съм им благодарен.
+ добре е да продължат , така по лесно ще се върна в трасето - напусната над 7,80 срLast edited by inta53; 28.09.2015, 13:40.
Коментар
Коментар