If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз купих около 36 но не достатъчно ,лошото че ги продадох над 46 лв..... и сега гоних и гонЯ дивото над 50...... но в гагарин съм бетон.....
Браво на теб. Пак си реализирал доста добра печалба за кратко време. Не се коси. Аз гледам печалбата, която правя.Преди няколко години влязох в Софарма на 2-2.1 и продадох на 3.6 лв. После качиха и над 4 лв. но сега виж ги къде са пак. Важното е да си на печалба, а това дали ще е можело да е с още 10% нагоре не мисля, че трябва да се мисли толкова
Все повече ме е яд, че не купих когато падна под 40 лв. акцията. Мислих си че може да падне под 30 и тогава да взема. Явно много съм подценила тази акция. Какво да се прави. Успех на всички, които са успели да се възползват от срива на цената.
Аз купих около 36 но не достатъчно ,лошото че ги продадох над 46 лв..... и сега гоних и гонЯ дивото над 50...... но в гагарин съм бетон.....
Така е.
Очаквано отличен отчет при големите приходи от дивиденти от дъщерните - малко над 34 млн лв печалба досега,
Май ще има и догодина дивиденти.
Все повече ме е яд, че не купих когато падна под 40 лв. акцията. Мислих си че може да падне под 30 и тогава да взема. Явно много съм подценила тази акция. Какво да се прави. Успех на всички, които са успели да се възползват от срива на цената.
Нормално.Конса е важен.И да знаеш, че в Кръчмата Колчо знае к'во пия.Само минаваш оттам и казваш, че е за Стария Бен.Можеш и да ме завариш, щото рядко излизам оттам ....
...на излизането на конс. отчета...мен ме засяга ...
Нормално.Конса е важен.И да знаеш, че в Кръчмата Колчо знае к'во пия.Само минаваш оттам и казваш, че е за Стария Бен.Можеш и да ме завариш, щото рядко излизам оттам ....
Коментар