IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Кутия цигари онлайн
    Е айде сега ... Поне мИни през Виртуалната кръчма ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Оп .... какво за почерпката?
      Кутия цигари онлайн
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Да влезе Mr. B.Graham ! (почерпкат от мен
        Оп .... какво за почерпката?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
          Да влезе Mr. B.Graham ! (почерпкат от мен
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
            Ревизоро и Патриотичния фронт с Кой мислите са свързани? Как беше лафът, навързани като свински черва...

Коментар

• Случи се.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...e_popravki_za/

Коментар

• "Булгартабак" вече е официално съсобственик на дистрибутор на цигари и вестници -
                http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...sobstvenik_na/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Аз купих около 36 но не достатъчно ,лошото че ги продадох над 46 лв..... и сега гоних и гонЯ дивото над 50...... но в гагарин съм бетон.....
                  Браво на теб. Пак си реализирал доста добра печалба за кратко време. Не се коси. Аз гледам печалбата, която правя.Преди няколко години влязох в Софарма на 2-2.1 и продадох на 3.6 лв. После качиха и над 4 лв. но сега виж ги къде са пак. Важното е да си на печалба, а това дали ще е можело да е с още 10% нагоре не мисля, че трябва да се мисли толкова

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-205282/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      Все повече ме е яд, че не купих когато падна под 40 лв. акцията. Мислих си че може да падне под 30 и тогава да взема. Явно много съм подценила тази акция. Какво да се прави. Успех на всички, които са успели да се възползват от срива на цената.
                      Аз купих около 36 но не достатъчно ,лошото че ги продадох над 46 лв..... и сега гоних и гонЯ дивото над 50...... но в гагарин съм бетон.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Така е.
                        Очаквано отличен отчет при големите приходи от дивиденти от дъщерните - малко над 34 млн лв печалба досега,
                        Май ще има и догодина дивиденти.
                        Все повече ме е яд, че не купих когато падна под 40 лв. акцията. Мислих си че може да падне под 30 и тогава да взема. Явно много съм подценила тази акция. Какво да се прави. Успех на всички, които са успели да се възползват от срива на цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                          ...
                          Обемът на реализираната готова продукция през третото тримесечие на 2015 г. е с 20.9% по-висок от обема за същия период на 2014 год
                          ...

Супер отчет!
                          Така е.
                          Очаквано отличен отчет при големите приходи от дивиденти от дъщерните - малко над 34 млн лв печалба досега,
                          Май ще има и догодина дивиденти.

Коментар

• ...
                            Обемът на реализираната готова продукция през третото тримесечие на 2015 г. е с 20.9% по-висок от обема за същия период на 2014 год
                            ...

Супер отчет!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Нормално.Конса е важен.И да знаеш, че в Кръчмата Колчо знае к'во пия.Само минаваш оттам и казваш, че е за Стария Бен.Можеш и да ме завариш, щото рядко излизам оттам ....

Ще се напием когато требва и колкото требва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ...на излизането на конс. отчета...мен ме засяга ...
                                Нормално.Конса е важен.И да знаеш, че в Кръчмата Колчо знае к'во пия.Само минаваш оттам и казваш, че е за Стария Бен.Можеш и да ме завариш, щото рядко излизам оттам ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X