IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...identi-198841/

Някой пази ли файла от 2016 г с акционерите във БТХ....

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ionera-214965/
    Тук не се отваря...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Монти, от шишо не мисля че ще видим дивиденти. Това какво е било 2005 няма нищо общо със сега. Според мен ще източи дружеството колкото може и ще го зареже, както с всичко до което се докосне...
      http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...B&compnum=2975

Аз вече един път видях дивидент от Шишо.....
      Няма друг път да излезнат парите от Холдинга ако ще прави нов проект........
      Само чичо Оги може да си купи Направи си сам към лекарствата .....

Нали разбираш че ще разделя тютюневия бизнес от строителния и ще продава тютюневия ... рано или късно на БАТ или Пещерняците ...или който там има желание ..
      Не е препоръка..

Коментар

• Монти, от шишо не мисля че ще видим дивиденти. Това какво е било 2005 няма нищо общо със сега. Според мен ще източи дружеството колкото може и ще го зареже, както с всичко до което се докосне...

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Никъде не съм казвал, че от шитове не могат да се направят пари. Като всяка пирамида, важното е да не останеш последен на клона, като в Петрол. Така, че умната и дано спечелиш някой лев. Ама надеждите ти да бъдат за коректност е меко казано смешно. И въобще не съм си променил мнението за позицията, шит отвсякъде. То и ХДПАТ беша 40 бона, и ОЦК +100лв.
          Шит е позиция от която не може да се изкарва пари нито работниците ,нито държавата нито акционерите ,поради това че няма печалба или печалбата се крие или източва...
          Тук държавата пълни акцизи за световно , работницине взимат 2 над средните заплати а акционерите получават дивиденти .....

От 2005 г съм взел над 40-45 лв дивидент от холдинга и още над 100 лв дивидент на акция от дъщерните... София БТ и Блабт и луда приватизация на Пловдив БТ и Слънце БТ....
          Вярно винаги има първи път ,но защо да е сега....
          А тук са замесени имената на твоя гуру Тиквата с 10% , а гуруто ти не играе със Шитове... и не обича да се ровят в мръстното му белЮ
          В момента в касата има над 200 милиона кеш пак.....
          Която върви към акционерите си....
          Не е препоръка...
          Сори ама гроздето е зелено ..за тея който нямат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Надявам се, че Шишо ще е коректен към себе си ...Тиквата и Черешаря също...
            Ако можеш да ме разбереш какво казвам....
            Гледам че от 28 лв до 45 лв малко си променил мнението си ,вече не е такъв шит...
            Като стане 70 лв ще го обявиш за Ракета и супер акция .....предполагам .
            А колко ще влагам си е мой проблем.....НалЕ...
            Не е препоръка....
            Никъде не съм казвал, че от шитове не могат да се направят пари. Като всяка пирамида, важното е да не останеш последен на клона, като в Петрол. Така, че умната и дано спечелиш някой лев. Ама надеждите ти да бъдат за коректност е меко казано смешно. И въобще не съм си променил мнението за позицията, шит отвсякъде. То и ХДПАТ беша 40 бона, и ОЦК +100лв.

Коментар

"Коректност от мажоритаря" ??? Ти сериозно ли говориш? На това ли се надяваш? На коректност от мажоритаря? Цялата държава, бизнес, граждани пропищели от него, а надеждите ти били за коректност?? Боже господи. И то след случката с имота в Гагарин. Надявам се да си вкарал тук не повече от 3-4% от портфейла за спекула и дано #Кой да бъде коректен с теб!
              Надявам се, че Шишо ще е коректен към себе си ...Тиквата и Черешаря също...
              Ако можеш да ме разбереш какво казвам....
              Гледам че от 28 лв до 45 лв малко си променил мнението си ,вече не е такъв шит...
              Като стане 70 лв ще го обявиш за Ракета и супер акция .....предполагам .
              А колко ще влагам си е мой проблем.....НалЕ...
              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Колкото и да остават ,при добри резултати и коректност от мажоритаря ,ще бъдат купени за минути ако има причина до края на месеца...
                Според мен утре ще вдигне мизата и целта му не е излизане на всяка цена......за мое съжаление....
                Не е препоръка...
                "Коректност от мажоритаря" ??? Ти сериозно ли говориш? На това ли се надяваш? На коректност от мажоритаря? Цялата държава, бизнес, граждани пропищели от него, а надеждите ти били за коректност?? Боже господи. И то след случката с имота в Гагарин. Надявам се да си вкарал тук не повече от 3-4% от портфейла за спекула и дано #Кой да бъде коректен с теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Има теоритична вероятност, но спрямо ниския ФФ и тежестта в индекса ще й е малка. Положителното с новите правила е, че няма да намерят място в СОФИКС нисколиквидни непредставителни компании.

Много бройки се оказаха, само няколко имат подобни пакети, като се вземе в предид, че се продава през ПФБК, вероятно е чуждестранно ю.л., като при единия вариант тези 843 са му последни, но при другия има още над 6000. На този етап единствено теория, базирана на оскъдни факти, интересно е кой продава така настоятелно при преобладаващи позитивни новини за компанията(напомня на SEB SICAV при ФНИБ).
                  Колкото и да остават ,при добри резултати и коректност от мажоритаря ,ще бъдат купени за минути ако има причина до края на месеца...
                  Според мен утре ще вдигне мизата и целта му не е излизане на всяка цена......за мое съжаление....
                  Не е препоръка...

Коментар

• https://frognews.bg/news_134346/Koal...-Lihtenshtain/
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                      А дали някой не чете утрешен вестник пак а???Препоръки никакви разбира се!!! http://www.investor.bg/novini-i-anal...238134/#238134
                      Има теоритична вероятност, но спрямо ниския ФФ и тежестта в индекса ще й е малка. Положителното с новите правила е, че няма да намерят място в СОФИКС нисколиквидни непредставителни компании.

Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Това очевидно не е вярно.
                      Много бройки се оказаха, само няколко имат подобни пакети, като се вземе в предид, че се продава през ПФБК, вероятно е чуждестранно ю.л., като при единия вариант тези 843 са му последни, но при другия има още над 6000. На този етап единствено теория, базирана на оскъдни факти, интересно е кой продава така настоятелно при преобладаващи позитивни новини за компанията(напомня на SEB SICAV при ФНИБ).
                      Last edited by k.o.; 10.05.2017, 14:33.
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• А дали някой не чете утрешен вестник пак а???Препоръки никакви разбира се!!! http://www.investor.bg/novini-i-anal...238134/#238134

Коментар

А какво ще стане, ако Булгартабак си купи Техномаркет за 100 мил. евро например? В Техномаркет няма нищо, а само дългове. Парите така ще отидат изцяло в Шиши и няма да дели с никой. Имаме го опита с парцела на Гагарин Или да не му давам идеи
                          По-скоро парите от марките ще отидат за Нова ТВ.

Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                          Взеха всичко на 45
                          Това очевидно не е вярно.

Коментар

• Като изключим дела на КТБ, той притежава почти всички акции, няма сериозна икономичекса обоснованост с оглед на шума, който ще се вдигне, да се правят подобни схеми, които да ощетят много акционери с нищожен дял от капитала, но все пак сме виждали какво ли не в България.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

А какво ще стане, ако Булгартабак си купи Техномаркет за 100 мил. евро например? В Техномаркет няма нищо, а само дългове. Парите така ще отидат изцяло в Шиши и няма да дели с никой. Имаме го опита с парцела на Гагарин Или да не му давам идеи
                              Много добра синергия ще има. БТХ има имоти и нищо друго а Техномаркет има стока, но няма имоти
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Сакън, не му давай идеи..

Коментар

Working...
                                X