Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтрашен ужас ги тресе в БТХ на тема информация... .....
говорих с ДВИ на тема бъдеща визия на холдинга , отговора бил в отчета...
кога ще излезе отчета ,
ами много трудно е с него ,
срока е края на месеца ,
ами, ами трудно е нали знаеш ..........
Работи ли софия БТ и къде ,
В отчета пише ,
къде работи
ама не вярвай на пресата ...
Та аз питам а отговор не получавам ... за производството, за договора с БАТ
,за КЗК ,щяха да ми четат решението като на малоумен ..
какво ще правят с 200 милиона ,
Ами....
Чудесия...
Това си е направо КГБ и ЦРУ в разговор по държавни тайни а не какво е бъдещето на мойте вложения........
По едно време си помислих че е някакъв засекретен обект в Аляска и там информацията е строго криптирана...Хахахахаха майтап, дано на никой не се случва, че пострадах аз от предния такъв вирус и беше страшно, база данни за три години назад затрита
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтрашен ужас ги тресе в БТХ на тема информация... .....
кога ще излезе отчета ,
срока е края на месеца ,
В отчета пише ,
къде работи
Ами....
Чудесия...
Това си е направо КГБ и ЦРУ в разговор по държавни тайни а не какво е бъдещето на мойте вложения........
По едно време си помислих че е някакъв засекретен обект в Аляска и там информацията е строго криптирана...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, интересно ми е какви изводи си направи от разговора с ДВИ.
Това е положението с ДВИ в 90 % от фирмите... ,може би Планината е по добронамерена....
А за БТХ страх да не се изпусне нещо някой да не пусне бомба в медийното пространство....
И излиза че се крие състоянието на холдинга.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
По п-п особено в случая с КТБ и КОЙ/ТОЙ като едното нищо могат да си ги продадат и после да не отговоарят на питанките ..... Прокуратурата ще заспи отново, Черешаря и Караниколов ще кажат ама аз не виждам нищо нередно - събират се пари за ФГВБ .... И те така те .....
кога ще излезе отчета ,
срока е края на месеца ,
В отчета пише ,
къде работи
Ами....
Чудесия...
По едно време си помислих че е някакъв засекретен обект в Аляска и там информацията е строго криптирана...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Прав си, но, освен явен и таен търг, все пак има и трета възможност. Дари тогава обаче трябва да са изпълнени някои условия - решение от кредиторите, разрешение от съда, оценка.... Ето статия по въпроса, ако на някой му се чете.
Не виждам начин синдик да продава акции "на парче" в случая. Сегашната ситуация е много по-различна от онази около Меком преди години, когато ЧСИ продаваше заложените от мажоритаря акции, без да му пука за цена.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСиндиците могат да продават само на търг .... но .... у нас всичко е възможно ....
Не виждам начин синдик да продава акции "на парче" в случая. Сегашната ситуация е много по-различна от онази около Меком преди години, когато ЧСИ продаваше заложените от мажоритаря акции, без да му пука за цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е сигурно това! БФБ си е официален, регулиран ПАЗАР на ЦК. Винаги могат да кажат сложихме оферта и който искаше можеше да купува на пазарна и конкурентна основа. Никой не може да им каже копче.
Представи си че за пакетна сделка им дават цена 20-30 лв., защо да не опитат да вземат от пазара повече, макар и на дребно.. за никъде не бързат.. заплатките си вървятLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСиндиците могат да продават само на търг .... но .... у нас всичко е възможно ....
Представи си че за пакетна сделка им дават цена 20-30 лв., защо да не опитат да вземат от пазара повече, макар и на дребно.. за никъде не бързат.. заплатките си вървят
Коментар
-
Или поне не съм чул за търг..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Това с надуването на цената дали ще се случи?Аз например като знам ,че срещу мен стои "стена" от акции които никой не желае да купува пакетно и ще се продават пазарно ,дали ще си купя .......кога ще свършат?Шиши ако смяташе да раздава хубав дивидент дали нямаше да ги прибере при него?
досега не сме я разискали с държатели на акции по позицията и като вероятност. ....
А тази стена от акция стои срещу качването на цената от юни 2014 г а акцията расте според показателите...
защо не го купува шиши ...до сега слуховете показват че е държал да ги купи на ниски цени .....сега цената е по голяма и синдиците ще гонят 55-60 най малко за пакета по слухове....
Ами за да купи пакета трябва да получи дивидент от БТХ/или заем от банка за 20-25 милиона / и с него да купи пакета.....
Ако купи пакета трябва да прави търгово още 7-10 милиона ....
А още не е разделил дейностите може би....
различни въпроси който стоят пред мажоритара ,
Сега ще излезе отчета и поканата за ОСА и малко ще се избистрят нещата.
но нещата може да се влачат с години но може и за ден да се избистрят ....в двете посоки.
Ако не излезат до края на този месец ще чакаме другата година решениието....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ има и един положителен момент , ако продадат акции за под 5 % и се надуе цената над 70 лв ще продават на Василев в Софикс фонда.....през септември...
Не е препоръка...
П.П. В момента мажоритара дали иска да прави търгово....ами ако купи пакета,но с какво и откъде кеш.....?Шиши ако смяташе да раздава хубав дивидент дали нямаше да ги прибере при него?
Коментар
Коментар