IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    До по подготвените технически колеги , имам сделка но не виждам кой е ,не знам защо.
    Има ли някакво развитие ,отчет ,покана за ОСА....?
    При мен насрещната страна е от Карол.

Коментар

• До по подготвените технически колеги , имам сделка но не виждам кой е ,не знам защо.
      Има ли някакво развитие ,отчет ,покана за ОСА....?

Коментар

Страшен ужас ги тресе в БТХ на тема информация... .....
        говорих с ДВИ на тема бъдеща визия на холдинга , отговора бил в отчета...
        кога ще излезе отчета ,
        ами много трудно е с него ,
        срока е края на месеца ,
        ами, ами трудно е нали знаеш ..........
        Работи ли софия БТ и къде ,
        В отчета пише ,
        къде работи
        ама не вярвай на пресата ...

Та аз питам а отговор не получавам ... за производството, за договора с БАТ
        ,за КЗК ,щяха да ми четат решението като на малоумен ..
        какво ще правят с 200 милиона ,
        Ами....
        Чудесия...
        Това си е направо КГБ и ЦРУ в разговор по държавни тайни а не какво е бъдещето на мойте вложения........
        По едно време си помислих че е някакъв засекретен обект в Аляска и там информацията е строго криптирана...
        Може да ги е ударил новия вирус wanna cry и те да не знаят вече какво става Хахахахаха майтап, дано на никой не се случва, че пострадах аз от предния такъв вирус и беше страшно, база данни за три години назад затрита

Коментар

кога ще излезе отчета ,
          срока е края на месеца ,
          В отчета пише ,
          къде работи

Ами....
          Чудесия...
          Това си е направо КГБ и ЦРУ в разговор по държавни тайни а не какво е бъдещето на мойте вложения........
          По едно време си помислих че е някакъв засекретен обект в Аляска и там информацията е строго криптирана...
          Монти ставаше дума само за акциите на ФГВБ в БТХ и начина по КОЙто трябва да се продават.Не става дума за това как ще се разпределят едни 200 млн. лева. Аз не знам как.Също и не знам КОЙ знае.Но ще видиме.Както казва Грую в темата за ПИБ, това че аз нямам акции тук не значи, че не пожелавам на акционерите акциите им да растат и да взимат дивиденти.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Монти, интересно ми е какви изводи си направи от разговора с ДВИ.
            Е Петкова от Монбат беше къде по възпитана между два разговора ме включи да ме информира че ще ми обърне внимание след 30 минути и повече не се включих...
            Това е положението с ДВИ в 90 % от фирмите... ,може би Планината е по добронамерена....
            А за БТХ страх да не се изпусне нещо някой да не пусне бомба в медийното пространство....
            И излиза че се крие състоянието на холдинга.......

Коментар

• Монти, интересно ми е какви изводи си направи от разговора с ДВИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

По п-п особено в случая с КТБ и КОЙ/ТОЙ като едното нищо могат да си ги продадат и после да не отговоарят на питанките ..... Прокуратурата ще заспи отново, Черешаря и Караниколов ще кажат ама аз не виждам нищо нередно - събират се пари за ФГВБ .... И те така те .....
                кога ще излезе отчета ,
                срока е края на месеца ,
                В отчета пише ,
                къде работи

Ами....
                Чудесия...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Прав си, но, освен явен и таен търг, все пак има и трета възможност. Дари тогава обаче трябва да са изпълнени някои условия - решение от кредиторите, разрешение от съда, оценка.... Ето статия по въпроса, ако на някой му се чете.

Не виждам начин синдик да продава акции "на парче" в случая. Сегашната ситуация е много по-различна от онази около Меком преди години, когато ЧСИ продаваше заложените от мажоритаря акции, без да му пука за цена.
                  По п-п особено в случая с КТБ и КОЙ/ТОЙ като едното нищо могат да си ги продадат и после да не отговоарят на питанките ..... Прокуратурата ще заспи отново, Черешаря и Караниколов ще кажат ама аз не виждам нищо нередно - събират се пари за ФГВБ .... И те така те .....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Синдиците могат да продават само на търг .... но .... у нас всичко е възможно ....
                    Прав си, но, освен явен и таен търг, все пак има и трета възможност. Дари тогава обаче трябва да са изпълнени някои условия - решение от кредиторите, разрешение от съда, оценка.... Ето статия по въпроса, ако на някой му се чете.

Не виждам начин синдик да продава акции "на парче" в случая. Сегашната ситуация е много по-различна от онази около Меком преди години, когато ЧСИ продаваше заложените от мажоритаря акции, без да му пука за цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не е сигурно това! БФБ си е официален, регулиран ПАЗАР на ЦК. Винаги могат да кажат сложихме оферта и който искаше можеше да купува на пазарна и конкурентна основа. Никой не може да им каже копче.
                      Представи си че за пакетна сделка им дават цена 20-30 лв., защо да не опитат да вземат от пазара повече, макар и на дребно.. за никъде не бързат.. заплатките си вървят
                      Затова и казвам, че у нас всичко е възможно
                      Life won't wait for you.

Коментар

Синдиците могат да продават само на търг .... но .... у нас всичко е възможно ....
                        Не е сигурно това! БФБ си е официален, регулиран ПАЗАР на ЦК. Винаги могат да кажат сложихме оферта и който искаше можеше да купува на пазарна и конкурентна основа. Никой не може да им каже копче.
                        Представи си че за пакетна сделка им дават цена 20-30 лв., защо да не опитат да вземат от пазара повече, макар и на дребно.. за никъде не бързат.. заплатките си вървят

Коментар

Ако си сигурен за това ,значи не са те....
                          Или поне не съм чул за търг..?

Коментар

• Синдиците могат да продават само на търг .... но .... у нас всичко е възможно ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Това с надуването на цената дали ще се случи?Аз например като знам ,че срещу мен стои "стена" от акции които никой не желае да купува пакетно и ще се продават пазарно ,дали ще си купя .......кога ще свършат?Шиши ако смяташе да раздава хубав дивидент дали нямаше да ги прибере при него?
                              Това е само вероятност да продават Синдиците.....
                              досега не сме я разискали с държатели на акции по позицията и като вероятност. ....
                              А тази стена от акция стои срещу качването на цената от юни 2014 г а акцията расте според показателите...
                              защо не го купува шиши ...до сега слуховете показват че е държал да ги купи на ниски цени .....сега цената е по голяма и синдиците ще гонят 55-60 най малко за пакета по слухове....
                              Ами за да купи пакета трябва да получи дивидент от БТХ/или заем от банка за 20-25 милиона / и с него да купи пакета.....
                              Ако купи пакета трябва да прави търгово още 7-10 милиона ....
                              А още не е разделил дейностите може би....
                              различни въпроси който стоят пред мажоритара ,
                              Сега ще излезе отчета и поканата за ОСА и малко ще се избистрят нещата.
                              но нещата може да се влачат с години но може и за ден да се избистрят ....в двете посоки.
                              Ако не излезат до края на този месец ще чакаме другата година решениието....

Коментар

Е има и един положителен момент , ако продадат акции за под 5 % и се надуе цената над 70 лв ще продават на Василев в Софикс фонда.....през септември...
                                Не е препоръка...
                                П.П. В момента мажоритара дали иска да прави търгово....ами ако купи пакета,но с какво и откъде кеш.....?
                                Това с надуването на цената дали ще се случи?Аз например като знам ,че срещу мен стои "стена" от акции които никой не желае да купува пакетно и ще се продават пазарно ,дали ще си купя .......кога ще свършат?Шиши ако смяташе да раздава хубав дивидент дали нямаше да ги прибере при него?

Коментар

Working...
                                X