Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
След КЗК ще има делистване но от Шишо ,ще получи 200 м от БАТ и ще плаща,за акция която струва 100 лв за 60 примерно... ..
за това е толкова слаб напъна на спекулантите ...
Всичко зависи от КФН... тогава..
Иначе по каналния ред - 100 лв е акцията...ако го каже ДВИ ,гледай тогава...
Смятам ,че тези дни ще има изказвания на ръководни фактори на БТХ....
Не е препоръка..
Тук и след година пак ще го чакам Шиши да се накуми...
Това е златно яйце в момента ...
Кой ти дава 200 м за некакви марки който и без това не ти требват.......
Както казват македонците в такива случаи--
-Ке пада е...не, ама треба чекане
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеработата е ясна .. дебелян ще намаже пак филията отгоре и отдолу, че и отстрани... за останалите не знам.
мътно ми е + не съм фен на тютюневите.
знам само,че БАТ си има цели и ги гони... в резултат вероятно ако не тази и идната 2019 и нататък ще има драми за тютюнопроизводителите и работещите във фабриките.
иначе гледам има ентусиазъм... за мен щеше да е по-яко ако БАТ бяха купили целият холдинг за кажем за 700милиона лева и да го делистнат...а то сега стана едни хора ще вземат едни пари, но как точно и защо тепърва ще стане ясно.
не е препоръка
нямам!
ПП гледам,че ентусиазма сред спекулантите е минимален (визирам обемите)
за това е толкова слаб напъна на спекулантите ...
Всичко зависи от КФН... тогава..
Иначе по каналния ред - 100 лв е акцията...ако го каже ДВИ ,гледай тогава...
Смятам ,че тези дни ще има изказвания на ръководни фактори на БТХ....
Не е препоръка..
Тук и след година пак ще го чакам Шиши да се накуми...
Това е златно яйце в момента ...
Кой ти дава 200 м за некакви марки който и без това не ти требват.......
Коментар
-
работата е ясна .. дебелян ще намаже пак филията отгоре и отдолу, че и отстрани... за останалите не знам.
мътно ми е + не съм фен на тютюневите.
знам само,че БАТ си има цели и ги гони... в резултат вероятно ако не тази и идната 2019 и нататък ще има драми за тютюнопроизводителите и работещите във фабриките.
иначе гледам има ентусиазъм... за мен щеше да е по-яко ако БАТ бяха купили целият холдинг за кажем за 700милиона лева и да го делистнат...а то сега стана едни хора ще вземат едни пари, но как точно и защо тепърва ще стане ясно.
не е препоръка
нямам!
ПП гледам,че ентусиазма сред спекулантите е минимален (визирам обемите)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеБез коментар: http://www.mediapool.bg/bivol-taina-...ews262621.html
БТХ -320 м
гагарин 50 м
ЛаФка-30
Общо 400 м долара = 738 милиона лефчета..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеНе държавата ,а правителството-няма да се намери правителство ,което да поеме така директно вината-да подпише сделка,която ощетява държавния пакет .Ще стане зверски скандал.Такива сме ние...
А по темата - нямам мнение, но ще разпитам през великденските празници из Македонския край какви слухове се носят. Иначе засега си бачкат много ударно, имат си пазари и всичко е 6, а тази новина следва да е отлична в краткосрочен план, а в дългосрочен тютюневия отрасъл така или иначе не е с особени перЕспективи. Нямам, но току виж взема да купя, знам лиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБАТ една или две години ще произвежда цигари в БТХ ,за чия сметка и кой ще плаща тютюна , акциза и заплатите...?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
хаха абе те от КТБ доста държавни пари си отидоха ама хайде да не се заяждам. Дано да имате късмет
Не ми е ясно този казус...
ВАТ ще продължи да произвежда в благоевградската фабрика на "Булгартабак" купените марки в рамките на една или две години, като след това ще преразгледат плановете си и ще направят преглед на производството и съоръженията в зависимост от стратегията си. Световният цигарен концерн не е проявил интерес към покупката на фабриките на "Булгартабак", вероятно защото притежава много мощности в региона - в Полша, Румъния, Хърватия, Сърбия и Унгария, както и Турция. В световен мащаб компанията е собственик на 44 цигарени фабрики в 42 страни...
БАТ една или две години ще произвежда цигари в БТХ ,за чия сметка и кой ще плаща тютюна , акциза и заплатите...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениеНе държавата ,а правителството-няма да се намери правителство ,което да поеме така директно вината-да подпише сделка,която ощетява държавния пакет .Ще стане зверски скандал.
хаха абе те от КТБ доста държавни пари си отидоха ама хайде да не се заяждам. Дано да имате късмет
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не е така, има едни проценти в държавата. Отделно ако даде дивидент трябва и данък да плати.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Дребни акционери почти не останаха. Ако ще дели, Шишо ще дели със себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
По скоро ме притеснява да не пусне едно търгово преди това ....
на 55 лв примерно..
И синдиците ще са добре....
Не е препоръка..Много номера може да направи и за малките да нема лев . Но пък кой знае може да иска да даде нещо .......
Коментар
Коментар