IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

+++
    Както казват македонците в такива случаи--
    -Ке пада е...не, ама треба чекане
    Ке чекаме,ама за по малко от 80 лв нема да даваме..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

След КЗК ще има делистване но от Шишо ,ще получи 200 м от БАТ и ще плаща,за акция която струва 100 лв за 60 примерно... ..
      за това е толкова слаб напъна на спекулантите ...
      Всичко зависи от КФН... тогава..
      Иначе по каналния ред - 100 лв е акцията...ако го каже ДВИ ,гледай тогава...
      Смятам ,че тези дни ще има изказвания на ръководни фактори на БТХ....
      Не е препоръка..
      Тук и след година пак ще го чакам Шиши да се накуми...
      Това е златно яйце в момента ...
      Кой ти дава 200 м за некакви марки който и без това не ти требват.......
      +++
      Както казват македонците в такива случаи--
      -Ке пада е...не, ама треба чекане

Коментар

• Не е въпроса какво иска Шиши, а какво ще нареди началника му. Нали никой не си мисли,че Шиши сам действа и е получил всико така защото е голям бизнесмен. Кукловода е важен и какви в крайна сметка са му целите. Дали е бат доган или бай ху*

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          работата е ясна .. дебелян ще намаже пак филията отгоре и отдолу, че и отстрани... за останалите не знам.
          мътно ми е + не съм фен на тютюневите.

знам само,че БАТ си има цели и ги гони... в резултат вероятно ако не тази и идната 2019 и нататък ще има драми за тютюнопроизводителите и работещите във фабриките.

иначе гледам има ентусиазъм... за мен щеше да е по-яко ако БАТ бяха купили целият холдинг за кажем за 700милиона лева и да го делистнат...а то сега стана едни хора ще вземат едни пари, но как точно и защо тепърва ще стане ясно.

не е препоръка
          нямам!

ПП гледам,че ентусиазма сред спекулантите е минимален (визирам обемите)
          След КЗК ще има делистване но от Шишо ,ще получи 200 м от БАТ и ще плаща,за акция която струва 100 лв за 60 примерно... ..
          за това е толкова слаб напъна на спекулантите ...
          Всичко зависи от КФН... тогава..
          Иначе по каналния ред - 100 лв е акцията...ако го каже ДВИ ,гледай тогава...
          Смятам ,че тези дни ще има изказвания на ръководни фактори на БТХ....
          Не е препоръка..
          Тук и след година пак ще го чакам Шиши да се накуми...
          Това е златно яйце в момента ...
          Кой ти дава 200 м за некакви марки който и без това не ти требват.......

Коментар

• работата е ясна .. дебелян ще намаже пак филията отгоре и отдолу, че и отстрани... за останалите не знам.
            мътно ми е + не съм фен на тютюневите.

знам само,че БАТ си има цели и ги гони... в резултат вероятно ако не тази и идната 2019 и нататък ще има драми за тютюнопроизводителите и работещите във фабриките.

иначе гледам има ентусиазъм... за мен щеше да е по-яко ако БАТ бяха купили целият холдинг за кажем за 700милиона лева и да го делистнат...а то сега стана едни хора ще вземат едни пари, но как точно и защо тепърва ще стане ясно.

не е препоръка
            нямам!

ПП гледам,че ентусиазма сред спекулантите е минимален (визирам обемите)
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
              Браво 100 лв на акция...
              БТХ -320 м
              гагарин 50 м
              ЛаФка-30
              Общо 400 м долара = 738 милиона лефчета..

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                Не държавата ,а правителството-няма да се намери правителство ,което да поеме така директно вината-да подпише сделка,която ощетява държавния пакет .Ще стане зверски скандал.
                ЧОвек, ти все едно не живееш в България - тук дори Бразили не е, че да искат импийчмънт, тук се правят избори, за да се махната старите, от които сме недоволни, и да дойдат... пак старите Такива сме ние...

А по темата - нямам мнение, но ще разпитам през великденските празници из Македонския край какви слухове се носят. Иначе засега си бачкат много ударно, имат си пазари и всичко е 6, а тази новина следва да е отлична в краткосрочен план, а в дългосрочен тютюневия отрасъл така или иначе не е с особени перЕспективи. Нямам, но току виж взема да купя, знам ли
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Без коментар: http://www.mediapool.bg/bivol-taina-...ews262621.html

Коментар

БАТ една или две години ще произвежда цигари в БТХ ,за чия сметка и кой ще плаща тютюна , акциза и заплатите...?
                    На ишлеме, Монти, на ишлеме ..... Така мисля аз.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

хаха абе те от КТБ доста държавни пари си отидоха ама хайде да не се заяждам. Дано да имате късмет
                      При всички случай ще се вземе повече от сегашната цена , Шишо ще дава дивидент щото това е изпирането на паричките по кухите фирми...
                      Не ми е ясно този казус...

ВАТ ще продължи да произвежда в благоевградската фабрика на "Булгартабак" купените марки в рамките на една или две години, като след това ще преразгледат плановете си и ще направят преглед на производството и съоръженията в зависимост от стратегията си. Световният цигарен концерн не е проявил интерес към покупката на фабриките на "Булгартабак", вероятно защото притежава много мощности в региона - в Полша, Румъния, Хърватия, Сърбия и Унгария, както и Турция. В световен мащаб компанията е собственик на 44 цигарени фабрики в 42 страни...

БАТ една или две години ще произвежда цигари в БТХ ,за чия сметка и кой ще плаща тютюна , акциза и заплатите...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                        Не държавата ,а правителството-няма да се намери правителство ,което да поеме така директно вината-да подпише сделка,която ощетява държавния пакет .Ще стане зверски скандал.

хаха абе те от КТБ доста държавни пари си отидоха ама хайде да не се заяждам. Дано да имате късмет

Коментар

• Не държавата ,а правителството-няма да се намери правителство ,което да поеме така директно вината-да подпише сделка,която ощетява държавния пакет .Ще стане зверски скандал.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Не е така, има едни проценти в държавата. Отделно ако даде дивидент трябва и данък да плати.
                            ако очакваш държавата да те пази....
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Дребни акционери почти не останаха. Ако ще дели, Шишо ще дели със себе си
                              Не е така, има едни проценти в държавата. Отделно ако даде дивидент трябва и данък да плати.

Коментар

По скоро ме притеснява да не пусне едно търгово преди това ....
                                на 55 лв примерно..
                                И синдиците ще са добре....
                                Не е препоръка..
                                Трудно може да правиш сметки какво Шиши ще направи Много номера може да направи и за малките да нема лев . Но пък кой знае може да иска да даде нещо .......

Коментар

Working...
                                X