Още думата 'ужас' употребена в заглавието поражда големи съмнения за користни цели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Табаците отново са във фокуса на внимание, но бъдещето продължава да е все така неясно според мен и шансовете за добро или лошо развитие при основните тютюневи акции са 50/50. Вижте статията от първа страница на Дневник днес. Все повече ще съжаляваме, че не приватизирахме читавите фабрики овреме, за което мисля е виновен Доган ефенди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от windpза гоцето/gdbt/ има интерес от големи компании в бранша,а те се 4удят какво да го правят-хем ги сърби,хем ги боли
идеята "преработка в плевен" ще даде възможности за прилични доходи на хора с ръководни позиции в холдинга. от друга страна конкуренцията се съсредоточи в южните райони, та може и да има смисъл. все пак на мен ми прилича на абдикация и тъй като за пазари се плаща, може и да се задвижат някакви пари ...
Коментар
-
Какво развитие очаквате при табаците утре? По групи?...
1. SOFBT, PLOBT, SUN, PLEBT
2. SHUBT,PAZBT,ASBT
3. GAGBTi drugite za turgovete
Аз очаквам утре стабилен ръст при 1 с изк. на СЪН, а за Плевн също не знам. Както и спад при 3 и незнайно кво при 2 може би ъп.
Мнения?Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigПървоначално изпратено от t_todorovОптимизация на производството (концентриране на осъществяваните от „Слънце-Стара Загора-БТ” АД и „Пловдив-БТ” АД дейности в „Пловдив-БТ” АД - нова производствена площадка) – да бъде извършено след изготвяне на одитираните отчети на дружествата към 30.03.2006 год. и след анализ на дейността им през първото тримесечие на 2006 год.
В такъв случай може да се реализира голяма печалба.Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
Първоначално изпратено от t_todorovОптимизация на производството (концентриране на осъществяваните от „Слънце-Стара Загора-БТ” АД и „Пловдив-БТ” АД дейности в „Пловдив-БТ” АД - нова производствена площадка) – да бъде извършено след изготвяне на одитираните отчети на дружествата към 30.03.2006 год. и след анализ на дейността им през първото тримесечие на 2006 год.
В такъв случай може да се реализира голяма печалба.
Коментар
Коментар