IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Антикорупционният закон е "поредната имитация на законодателство" и поредният орган, който всъщност ще служи за прикриване на корупцията и извършените от властимащите престъпления, а ще е бухалка срещу непримиримите спрямо мафията, казват от "Боец". Нали прокуратурата му правеше проверка,отново ще го изкарат чист.Не е като Прокопиев-незаконно забогатял олигарх.
    Last edited by kaputov; 26.01.2018, 12:43.

Коментар

• Първият сигнал в антикорупционната комисия е за Пеевски
      В. Сега

В първия ден след влизането в сила на антикорупционния закон гражданското сдружение "Боец" е подало сигнал за депутата от ДПС Делян Пеевски, съобщи неправителствената организация във "Фейсбук". От комисията за конфискация, която се префасонира по новия закон, са съобщили за "Медиапул", че вече има получени три сигнала. В този за Пеевски се иска проверка на "сделките му и множеството придобити активи за десетки милиони, без да има яснота за произхода на средствата за тях".

Коментар

• Тия законите за нищо ги нямат.На 24.11 са извършени всички действия-взето е решение на СД на БТХ,решение на ДС на БЛАБТ за продажбата на дела,приет е новия съдружник,сключена е сделката пред нотариус ... ама забравили да уведомят БФБ.А и от Баранко са подали заявлението за промяната в ТР след 2 месеца,а не в 7 дневен срок,както е по ЗТР..

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Пълни се касичката на "мама", май
          С колко се напълни касичката ?
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Добре че продадох...

Коментар

• Пълни се касичката на "мама", май

Коментар

• "Булгартабак" е прехвърлил контролния си дял в "Юрий Гагарин" на офшорка

Коментар

• Да кажа и аз две думи:
                  Първо, защо сте го захапали толкова Монти? Човекът излезе с името и позицията си, направи прогноза (моята беше подобна) и тя изглеждаше много вероятна, но не се получи. Никога и по никакъв начин не е заявявал подкрепа за моажоритаря, не е ставал и лягал с неговото име на уста, като други зомбирани индивиди по съответните теми. Просто чакаше изсветляване на парата, което да дойде под формата на дивидент. Не му се получи. Засега. А и вероятно изобщо няма да се случи.
                  Второ, това със съкратените служители - около 300 парчета са,не са само 100, т.е. над половината фабрика, включително почти всички жени, защото "не им трябвали слаби жени, за да разглобяват машините, трябвали им силни хора".
                  Трето, да, ако го погледнем през розата призма, наистина се махат хора с много стаж и съответно висок клас, които хора така или иначе ще получат мноооого големи суми при пенсионирането си след 5-10 години (повечето до 2-3 години). Само дето не е много ясно дали ще има предприятието дотогава.
                  Четвърто и последно, водата тук е прекалено мътна, за да се играе каквото и да е, затова и продадох на минимален профит и забравям за дружеството. На стискащите желая много късмет и да им се отплати усилието и вярата. Успех!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                    Монти, ела да успокоиш хората. Ти си тяхната опора. Кажи им как Шиши ще даде тлъст дивидент за да си легализира доходите и как дребните риби ще намажат покрай него.
                    Здравей Джони,
                    Ама много напираш да пиша, обещах на Форти и другите от камората във Фармата да спра да пускам негативни коментари няколко месеца в инвестора по темите който са важни за качване на борсата...
                    Ама Вие не се спирате ,непрекъснато ме качвате на Черешата....
                    Днес не издържах ,налазихте със спам темата за Табака ...
                    А положението е следното, излезнал съм на 90 процента от борсата..с последни продажби по НГ на БУлленд от 76 стинки - на 97 средна и холдинг света софи от 3,4 на 3,77 средна, да не ме мислите....в темите на Булленд е описано покупките ми...

Целта е ликвидация на холдинга с дивидент и продажба на дъщерните фирми...
                    Забравих да пиша , на 30 бях купвач и на 29 съм купувач...

Чужденцето има още 1500 акции ,до 26 ще ги свърши....
                    Хайде ,оставям ви още няколко месеца спокойствие...
                    Last edited by Монти; 22.01.2018, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Полки ,ами ти приятелю, нямаше ли акции от София БТ и БТХ....
                      Приемаме ги че още ги имаш.....
                      щом това те прави по-спокоен ................ тогава ще кажа, че имам и софия бт, и бла бт, и бтх

сега по-добре ли си
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Колко трябва човек да е злобен и тъп за да не провери в темата за Елтос- 2 страница , кога съм купил и кога съм продал....
                        Купил съм на 33 ст ,4 к в края на 2016 и началото на 2017 г и после в през пролетта на 201 7 г.съм ги продал на средна над 65 стотинки...
                        Та така Батка ,лъжата е за хора който я могат ,като полки.....ти си лаик...
                        ха, ти се появи, бе, мушмурок

бях се притеснил за теб да не са те сготвили за коледа, но гледам, че 1 месец си четял форума и си дращил с нокти по стената

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

същите неща пишеше за КТБ, и за Петрол, и за ОЦК, и за БАКБ, и за ХДПАД, и за КРЕМ и за кой ли още не

Монти има рядката дарба да уцелва всички дървета на борсата ................. просто не е пропуснал нито една фалирала компания...

много жалко, но факт
                          Полки ,ами ти приятелю, нямаше ли акции от София БТ и БТХ....
                          Приемаме ги че още ги имаш.....
                          Иначе нито крем , нито хдпад ,нито мостове съм имал някогаа...
                          Какво корп ,последната ми продажба беше на 75 лв... останалите са били спекулативни акции;....като хими съм ги ги
                          Интересно когато търсиш писания по темата БТХ ,ти какво допринасяш за това, Тук.,
                          Това че една година те нямаше в темите не значеше ли че си реализирал големи загуби ,при положение че имаше спад на хим от 20 % ,а може и повече...
                          Last edited by Монти; 22.01.2018, 17:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мда, като разкарвах последните си Елтоси на 45-50 ст. той пълнеше щото станало много евтино
                            Вярно отнесох 50% загуба там, но по-добре отколкото да чакам за 100
                            мда , това е другото му силно качество -> влюбва се в акцията и я осреднява до края като винаги го крепи надеждата, че мъртвеца можеда възкръстне

Коментар

• Колко трябва човек да е злобен и тъп за да не провери в темата за Елтос- 2 страница , кога съм купил и кога съм продал....
                              Купил съм на 33 ст ,4 к в края на 2016 и началото на 2017 г и после в през пролетта на 201 7 г.съм ги продал на средна над 65 стотинки...
                              Та така Батка ,лъжата е за хора който я могат ,като полки.....ти си лаик...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

същите неща пишеше за КТБ, и за Петрол, и за ОЦК, и за БАКБ, и за ХДПАД, и за КРЕМ и за кой ли още не

Монти има рядката дарба да уцелва всички дървета на борсата ................. просто не е пропуснал нито една фалирала компания...

много жалко, но факт
                                Мда, като разкарвах последните си Елтоси на 45-50 ст. той пълнеше щото станало много евтино
                                Вярно отнесох 50% загуба там, но по-добре отколкото да чакам за 100

Коментар

Working...
                                X