IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Аз пък съм забелязал,че където има намесени руски капитали-има търгово, последвано от сваляне на компанията от борсата,справка-Лукойл Нефтохим.
    Мнението ми не е препоръка-имам акции!
    Въпросът е чии капитали за намесени, защото е ясно, че въпросната банка е на 1 милион светлинни години от бизнеса на холдинга. Искрено се надявам намесените капитали тук да не са от сорта на едни други БГ капитали, дето мечето и сие ги чакаха 1 година за някакво измислено търгово.

Даже и да няма търгово ако имате сосен дивидет всяка година е по-хубаво даже...въпросът е до желание от страна на новият Мажо.

успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Oтишъл приятел на циганска сватба и там започнали :
      Аз давам 1000 лв.!
      Аз давам 2000 лв.!
      Зачудил се приятелят ми, а този до него му рекъл: Не бой се, само обещават, но после не ги дават!
      Да не стане така и със Саввиди?
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Пепи е добро момче.

Първоначално изпратено от star Разгледай мнение
        Направо си е реалист, този път Никой посредник няма да си играе за по-малко от 30% Даже ако не са и 50
        Така е така е

При Пепи 33 лева няма тук са вече 50-сетачка и нито лев по-малко, че и задължително търгово даже.

Напълно се съгласих с Пепи обаче за разлика от факуша аз не съм толкова мекушав. Абсолютно е възможно да има препродажба но вместо да се продадат акциите на Булгартабак защо пък да не се продаде дружеството което ги е купило.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Сега вече разбрах, защо наричат ПЕПИ оптимист №1 в сайта
          Направо си е реалист, този път Никой посредник няма да си играе за по-малко от 30% Даже ако не са и 50

Коментар

Аз пък съм забелязал,че където има намесени руски капитали-има търгово, последвано от сваляне на компанията от борсата,справка-Лукойл Нефтохим.
            Поживём-увидим
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Оптимист №1

Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
              Абе търгово, не търгово.............,

компанията е оценена на 125 млн ЕУРО!!!

А след препродажба цената отива към 150-200млнЕУРО

видно е от 3200км , че банката няма да остане собственик!!!

Така че..............
              Сега вече разбрах, защо наричат ПЕПИ оптимист №1 в сайта
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Абе търгово, не търгово.............,

компанията е оценена на 125 млн ЕУРО!!!

А след препродажба цената отива към 150-200млнЕУРО

видно е от 3200км , че банката няма да остане собственик!!!

Така че..............

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                  в този ред на мисли -> 50/50 е вероятността дали ще има нов мажоритар/или няма да има, а след това, ако има нов мажоритар (50% вероятност) следват нови 50/50 дали ще има търгово/или няма да има

вероятността да има търгово е 25% , но според мен няма да има търгово

едва ли новия собственик ще се лиши от предимствата които дава една компания "качена" на борсата

не е препоръка - имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Що се упражнявате без да имате акции от холдинга.
                    О2, ти да не си митничар?

На митницата:
                    - Отворете си куфара за проверка!
                    - Но аз нямам куфар.
                    - Няма значение, редът е еднакъв за всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Що се упражнявате без да имате акции от холдинга.
                      Ти пък откъде знаеш какво имаме и какво нямаме?

Коментар

Всъщност,вероятностите дали ще има търгово или не,са точно 50/50%.Всичко зависи от бъдещия нов мажоритар,който все още не се знае дали ще го има.С една дума "задачата" е все още с много неизвестни.
                        в този ред на мисли -> 50/50 е вероятността дали ще има нов мажоритар/или няма да има, а след това, ако има нов мажоритар (50% вероятност) следват нови 50/50 дали ще има търгово/или няма да има

вероятността да има търгово е 25% , но според мен няма да има търгово

едва ли новия собственик ще се лиши от предимствата които дава една компания "качена" на борсата

не е препоръка - имам акции

Коментар

• Що се упражнявате без да имате акции от холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                            само ти и мисирката не разбрахте, че по-всяка вероятност търгово няма да има

http://www.investor.bg/news/article/122297/339.html
                            Всъщност,вероятностите дали ще има търгово или не,са точно 50/50%.Всичко зависи от бъдещия нов мажоритар,който все още не се знае дали ще го има.С една дума "задачата" е все още с много неизвестни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                              Цената е 26, а след 2 седмици ще има еветуално търгово на 33.3
                              само ти и мисирката не разбрахте, че по-всяка вероятност търгово няма да има

http://www.investor.bg/news/article/122297/339.html

Коментар

• " евентуално " - леката невъзможност на действие, което предстои да бъде извършено.

Коментар

Working...
                                X