If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
МОНТИ като мажоритар Мустака е в пъти по- добър от собствениците на Слънцето- потдържа акциите си и ги държи високи, а видяхме, че и добри дивиденти дава..Да има неясноти, но и затова цената все още е такава..Досега каквото и да говорят за него Мустака не се е излагал на Борсата..
Киро,
ама и аз това казвам...
Само, че разликата е в това че някой мислят дългосрочно ,други в близките шест месеца а аз мисля в рамките на месец... в който влиза попълването на Софикс и преоценката в края на третото тримесечие...
Затова ми е важно кой ще отпаднат и кой ще влезне н индекса .. както теглото на акциите и възможната продажба или допълване на част от акциите на Амро...
Интересно ми е какво стана с обратното изкупуване на ЕУБГ и липсата на кеш...както и историята с Интерамерикан ... и възможно попълване на някой позиции..
Та в такава ситуация ,достактъчно да оцелиш две акциии да направиш БИНГО...
МОНТИ като мажоритар Мустака е в пъти по- добър от собствениците на Слънцето- потдържа акциите си и ги държи високи, а видяхме, че и добри дивиденти дава..Да има неясноти, но и затова цената все още е такава..Досега каквото и да говорят за него Мустака не се е излагал на Борсата..
Ами може- преди кризата си беше- 100-120, а и сега като имат поръчки и са в една група.....Не може една компания свързана с цигарите да се сравнява с банка- сравнението е уместно с СОФБТ,БЛАБТ, БТХ
Разбира се че в нормално положение БТН ,трябва да се сравнява например със Слънце БТ...
Но парите и игрите при БТН са приоритет на Корп.....
Не трябва да забравяме рестрикцийте при Гагарин... и липсата на Търгово...
Ами може- преди кризата си беше- 100-120, а и сега като имат поръчки и са в една група.....Не може една компания свързана с цигарите да се сравнява с банка- сравнението е уместно с СОФБТ,БЛАБТ, БТХ
Коментар