If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Целия Гагарин набих тук.Миналата година мисля, че беше в началото на август дивидента беше вече раздаден.И тази година би следвало да са експедитивни.ДО края на март вероятно ще обявят дата за ОСА.
Не изглежда лошо за краткосрочна врътка и 10-15%, пък после те чакаме пак в Гагарина като дойде време за отчета. Дано съм прав!
Успех!
Аз очаквам запазване на дивидентната политика за 2014, дивидент около 10% от текущата цена... Очакваните добри резултати на дъщерите означава и евентуален подобен дивидент за 2015. Иначе стратегията ми е като направя бързи спекулативни 10-15% набивам Кеша в БТХ...
ДОН --3ЛВ МЕРЛИН(малко на сигански ама е далвера( 3лв бойко мен 3лв....ева всеква с югославки бандерол може и без бандерол 3лв за големо количество премия само в LAFKA
До края на следващия месец трябва да насочат ОСА и да разберем, какви дивиденти ще дават.Евентуално.
Аз очаквам запазване на дивидентната политика за 2014, дивидент около 10% от текущата цена... Очакваните добри резултати на дъщерите означава и евентуален подобен дивидент за 2015. Иначе стратегията ми е като направя бързи спекулативни 10-15% набивам Кеша в БТХ...
защо до следващия ..може и до края на април,май ....
Целия Гагарин набих тук.Миналата година мисля, че беше в началото на август дивидента беше вече раздаден.И тази година би следвало да са експедитивни.ДО края на март вероятно ще обявят дата за ОСА.
Коментар