Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
"......Това далеч не е първият скандал, в който се замесва съдия Ченалова. Срещу нея има висящо дисциплианрно производство във Висшия съдебен съвет (ВСС), образувано заради течащото срещу нея разследване в Македония за източването на 2.5 милиона долара. Тя беше наказана заради това, че е контактувала с нарочения за лобист в съдебната система Красимир Георгиев - Красьо Черния. Тя започва работата си в съдебната система като прокурор, като малко след това напуска, за да работи като адвокат до 2007 г., когато става съдия в Софийския градски съд. Там работи в наказателното отделение, където беше докладчик по ключови дела – тя оправда двойния убиец от дискотеката "Соло" Илиян Тодоров (който впоследствие беше осъден, но избяга в чужбина, след като Ченалова отмени мярката му). През Ченалова мина делото за пране на пари от аферата "САПАРД", по което подсъдими бяха Марио Николов и Людмил Стойков - като впоследствие стана ясно, че тя е била адвокат на един от свидетелите по делото....."Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНякой знае ли къде отпечатват снимки върху фланелки?
Как съжалявам, че съм зает тогава.. Някакво удостоверение от посредника
ще ми искат ли ?
А кръщелното?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеС малко повечко от 200, включвам се и аз..
Мога да купя още, ако е нужноMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAз имам 200 ама пак не стигат за 5%.Ще трябва Бате Еди да помага
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА това с циганите е добра идея.Тъкмо ако не ни харесат решенията на ОСА ще има на кой да си изкараме яда ..... щото Хипопотамчо така или иначе няма да дойде
Как съжалявам, че съм зает тогава.. Някакво удостоверение от посредника
ще ми искат ли ?
А кръщелното?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеаз имам 50 ....
за 2013 финансова
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
Коментар