IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми се вярва. От няколко години сайтове като афера и фрог все пишат, че Пеевски е избягал, и все в Катар. И понеже все се оказва, че не е избягал, вече не им вярвам.

Коментар

• Някой може ли да потвърди това-

Фабриката на "Булгартабак" в София затвори, шефове изчезват

http://www.frognews.bg/news_108742/F...ove-izchezvat/

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
        виж ЛС..
        Благодаря!
        видях ,ще ги гледам утре по обзорно ....
        Излезна ли кой е купувача при Миролио....

Коментар

Е аз затова съм повече зрител, отколкото участник на БФБ/то

Полгедни Виетнам и ще разбереш, какво искам да ти кажа. Там Apple ще отваря фабрика!!
          И кучоядците ги имам, ала напоследък дружина полска повече ме кефи прайс екшъна...
          Всъщност от ЕМ само на тия 2 съм заложил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз още съм на борда в петрол.....вече средната ми е под 90 стинки....
            Ако не е прасчо ,купувай тим ,бедо ,домо ,оги, космо , все юнаци......
            виж ЛС..

Коментар

имам позиция с 30% див. доходност!! ако ти е интересно, да ти дам линк??

Коментар

Е аз затова съм повече зрител, отколкото участник на БФБ/то

Полгедни Виетнам и ще разбереш, какво искам да ти кажа. Там Apple ще отваря фабрика!!

Коментар

Монти, ти си имаш подход на инвестиране, но забележи> има ли друг печеливш, при гешефти на прасчо, освен той самият??? Искрено ти желая успех, но супата, която духахме при Петрол, още ми пари.

Коментар

Паниката е голем бич за нашата борса.....от толкова бързане си счупиха клавиатурите и сега нема кой и пет бройки да хвърли на пазарна....
                    Купувах от поне четири ИП....
                    сега остава да обявят някоя добра новина и ще гледаме наобратно.... до 52,5 при гагарин и до 73 при табака...
                    Не е препоръка...
                    Монти, ти си имаш подход на инвестиране, но забележи> има ли друг печеливш, при гешефти на прасчо, освен той самият??? Искрено ти желая успех, но супата, която духахме при Петрол, още ми пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      - Колко весело и щастливо ! - Коя ли "балама" разпродаде ???

Тук все още нямам , но ми е интересна веселбата
                      Паниката е голем бич за нашата борса.....от толкова бързане си счупиха клавиатурите и сега нема кой и пет бройки да хвърли на пазарна....
                      Купувах от поне четири ИП....
                      сега остава да обявят някоя добра новина и ще гледаме наобратно.... до 52,5 при гагарин и до 73 при табака...
                      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        важното е, "ракети" да има..

като си спомня, как всички обясняваха, че това е единствената свястна акция на борсата за момента, но така и не ме убедиха, да купя..
                        Верно си е добра акцията, но държавата е злощастно недоразумение. Както и некой от предприемачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Tук за репа има ли някакво инфо?
                          Предполагам ,че няма репа....
                          Преди година и нещо гръмнаха на тези нива ,когато падна Табака под 40.....
                          сега следва да се вземат оставените акции за бърза продажба в табаците .....ликвидността е много малка....ще се озорят ако има купуващи....
                          Една година събирах 100 акции на 40-44 при гагарин ....бързо се продават, но бавно се купуват ако искаш да вземеш добра цена.....
                          не е препоръка..

Коментар

• Tук за репа има ли някакво инфо?

Коментар

• Мисля, че няма значение кой е купил пакета.

Коментар

Оставил съм малко парички/поръчки/ за твоя случай.....но смятам че няма да има повече промоции....
                                Ще има вече БТХ отвръща на удара....а в гагарин там мислех поне до 37 да слезе ама големо търсене ....и купувах заедно с останалите.... на около 40...

- Колко весело и щастливо ! - Коя ли "балама" разпродаде ???

Тук все още нямам , но ми е интересна веселбата

Коментар

Working...
                                X