Не ми се вярва. От няколко години сайтове като афера и фрог все пишат, че Пеевски е избягал, и все в Катар. И понеже все се оказва, че не е избягал, вече не им вярвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Някой може ли да потвърди това-
Фабриката на "Булгартабак" в София затвори, шефове изчезват
http://www.frognews.bg/news_108742/F...ove-izchezvat/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениевиж ЛС..
видях ,ще ги гледам утре по обзорно ....
Излезна ли кой е купувача при Миролио....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеЕ аз затова съм повече зрител, отколкото участник на БФБ/то
Полгедни Виетнам и ще разбереш, какво искам да ти кажа. Там Apple ще отваря фабрика!!
Всъщност от ЕМ само на тия 2 съм заложил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз още съм на борда в петрол.....вече средната ми е под 90 стинки....
Ако не е прасчо ,купувай тим ,бедо ,домо ,оги, космо , все юнаци......
Коментар
-
Коментар
-
Ако не е прасчо ,купувай тим ,бедо ,домо ,оги, космо , все юнаци......Е аз затова съм повече зрител, отколкото участник на БФБ/то
Полгедни Виетнам и ще разбереш, какво искам да ти кажа. Там Apple ще отваря фабрика!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеМонти, ти си имаш подход на инвестиране, но забележи> има ли друг печеливш, при гешефти на прасчо, освен той самият??? Искрено ти желая успех, но супата, която духахме при Петрол, още ми пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПаниката е голем бич за нашата борса.....от толкова бързане си счупиха клавиатурите и сега нема кой и пет бройки да хвърли на пазарна....
Купувах от поне четири ИП....
сега остава да обявят някоя добра новина и ще гледаме наобратно....до 52,5 при гагарин и до 73 при табака...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Колко весело и щастливо ! - Коя ли "балама" разпродаде ???
Тук все още нямам , но ми е интересна веселбатаот толкова бързане си счупиха клавиатурите и сега нема кой и пет бройки да хвърли на пазарна....
Купувах от поне четири ИП....
сега остава да обявят някоя добра новина и ще гледаме наобратно....до 52,5 при гагарин и до 73 при табака...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеважното е, "ракети" да има..
като си спомня, как всички обясняваха, че това е единствената свястна акция на борсата за момента, но така и не ме убедиха, да купя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеTук за репа има ли някакво инфо?
Преди година и нещо гръмнаха на тези нива ,когато падна Табака под 40.....
сега следва да се вземат оставените акции за бърза продажба в табаците .....ликвидността е много малка....ще се озорят ако има купуващи....
Една година събирах 100 акции на 40-44 при гагарин ....бързо се продават, но бавно се купуват ако искаш да вземеш добра цена.....
не е препоръка..
Коментар
-
Konsultant
Tук за репа има ли някакво инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОставил съм малко парички/поръчки/ за твоя случай.....но смятам че няма да има повече промоции....
Ще има вече БТХ отвръща на удара....а в гагарин там мислех поне до 37 да слезе ама големо търсене ....и купувах заедно с останалите....на около 40...
- Колко весело и щастливо ! - Коя ли "балама" разпродаде ???
Тук все още нямам , но ми е интересна веселбата
Коментар
Коментар