If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом на 17-и си купил нямаш право на глас на ОСА. Гласува се с бройките към 15-и.
Нема да съм поканен на патриарха.....явно. Въпреки че имам сделки и на 18 март ..тоже.... и с шиши нема да си правя сепфи...
Та за Булгартабака....
Търгово до нЕколко месеца....70%
дивидент с търгово след оса - 40%
цена на търговото - 66-68 лв- 80%
Това показа кайсиевата с панагюрската луканка...
не е препоръка....
Винаги съм се чудил примерно ако купиш един актив с незаконно придобити средства ,в последствие печалбата от препродажбата им на по висока цена законна ли е?
Всичко шти вземат. Ако успеят да проследят мисълта ти, де? А това не е особено задължително, според както си омешал паричните потоци. Разбира се, ако имаш по неколко потока.
Винаги съм се чудил примерно ако купиш един актив с незаконно придобити средства ,в последствие печалбата от препродажбата им на по висока цена законна ли е?
Утре ЦД трябва да каже Миролио ма КОЙ е продал.А до края на седмицата и КОЙ е купил 12-13 % от БТХ.А който ходи на ОСА може да каже интересни неща ако се случат
Значи ...
първите минаха преди 14 дневен срок за ОСА и ще излезат на ШИШИ предполагам...
Следващите са новия купувач...
Там е ключа от палатката и на ОСА няма да разберем кой е....
Утре ЦД трябва да каже Миролио ма КОЙ е продал.А до края на седмицата и КОЙ е купил 12-13 % от БТХ.А който ходи на ОСА може да каже интересни неща ако се случат
Значи ...
първите минаха преди 14 дневен срок за ОСА и ще излезат на ШИШИ предполагам...
Следващите са новия купувач...
Там е ключа от палатката и на ОСА няма да разберем кой е....
Коментар