IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декотекс АД (4DE / DEKOT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама все още май има хора които със 100 лв. дето им ги е дала баба на коледа искат да направят 1 000 000 за другата коледа а
    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
      Споко има време (търпението ще бъде възнаградено)
      Dano da byde v blizkite 5 godini ...

Коментар

• Споко има време (търпението ще бъде възнаградено)
        Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• уфф, тя щото основната дейност е цъфнала та вързала :lol:

Коментар

• Предприятието според мен си е добре, но просто трябваше бизнеса с недвижими имоти да го отчитат в отделна фирма, за да не влияе на резултатите от основната дейност

Коментар

• ......какво става тука, всичко излита само ние не мърдаме....[/code][/i][/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Teq DEKOT vmesto da investirat v osnovna deinost, vakancionen kompleks ste mi stroqt. Bati nestastnicite!
                Ако нямат,квалифициран персонал,пазарни поръчки и произвеждат продукция с ниско качество,ще започнат да търсят изход в други направления ,въпреки,че в България текстилните фирми печелят много,от ниската себестойност на труда,а по-голямата част от продукцията на повечето е за износ.Това е основен недостатьк на нашите предприятия,и ръководствата им-вместо да се стремят да станат номер едно в бранша,те се опитват да станат всестранно развити холдинги,за сметка на репутацията в един бранш.Много често такива се провалят.Не е препоръка...нито за купуване,...нито за продаване...

Коментар

• Тука нямаше ли да има някакво увеличение на капитала, да се раздават някакви права ... ?

Коментар

• tazi pozicia mai suvsem shte se zagrobi ili potune v totalno zabvenie

Коментар

• Teq DEKOT vmesto da investirat v osnovna deinost, vakancionen kompleks ste mi stroqt. Bati nestastnicite!

Коментар

• Вече?
                        Кога са спирали?

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                          neshto za razmisul:

tuk 132 sushto mnogo seriozno pulnqt!

ili te po princip si pulnqt navsqkude????
                          Абсолютно на всякъде пълнят вече.

Коментар

• neshto za razmisul:

tuk 132 sushto mnogo seriozno pulnqt!

ili te po princip si pulnqt navsqkude????

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                              за nevermind
                              Между редовете всеки може да прочете различно нещо. Кажи ти какво видя там..
                              izvodite i zaklu4eniata sa samo za mene. ako po4na da oferiram kakvoto i da bilo, mogat da me smetnat za reklamen agent tuk ili po nqkoq druga pozicia.
                              predpolagam si dostatu4no umen i si si nau4il urocite, za da mislish s tvoqta glava!

Коментар

• Тази тема беше доста прашлясала, та реших да я извадя от забрава.
                                Много интересно, яко се товари от момчетата от Капман, какво ли очакват?

Коментар

Working...
                                X