If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А кой ще живее в тоя комплекс? Имигрантите от северна Африка ли?
ЗА ЖИЛИЩНИЯ КОМПЛЕКС ИМАЛО ВЕчЕ КУПОВАчИ ОТ АНГЛИЯ И ЯПОНИЯ
Коментар
Пухче
Напротив,започват да разпродават части от Декотекс,части от сградния фонд.Търсете инфо в екстри
Декотекс продава активи и отдава под наем производствени помещения
Съветът на директорите на Декотекс АД е взел решение за продажба на част от активите на дружеството и отдаване под наем на част от производствените помещения, съобщиха от дружеството.
Купувач и наемател е фирма Роджър Ванден Берге - Белгия, се казва в съобщение. От Декотекс считат, че това ще допринесе за разширяване на производството и развитието на региона.
Декотекс АД продължава основата си дейност по производство на подови покрития, производство на електроенергия и топлоенергия, строителство и проектиране, управление и развитие на инвестициите с недвижима собственост, се казва още в съобщението на дружеството.
Декотекс АД е един от най-големите производители на килими у нас. Мажоритарен собственик в компанията е Каппа технолоджи АД, която притежава 91.94% от капитала. За миналата 2010 г. дружеството беше на консолидирана загуба от 199 хил. лв., като година по-рано реализира печалба от 168 хил. лв.
Инфото за белгийците от къде е? Търгово може ли да има, независимо, че при подобни слуяай не е правено? Чужденци, ако вземат публичн0 дружество, обикновенно го отписват?
Инфото за белгийците от къде е? Търгово може ли да има, независимо, че при подобни слуяай не е правено? Чужденци, ако вземат публичн0 дружество, обикновенно го отписват?
Мисля, че долара не е скъп, още не е минала и 1 година откакто почна да поскъпва, а до 3-4 години ....?
Интересува ме някой дали знае какво става с строежа, хубавото е че и единия от мениджърите има малко на 10 000 бр, Мошетата мисля няма да се окакат)
не е почнат още строежа. седи си с бурени поляната дори първа копка не е направена
+ завода е купен от белгийци и от 700 човека персонал колкото пише в сайта,че има оставят 50
Коментар