IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декотекс АД (4DE / DEKOT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MOmcheta, не искам да ви стряскам, но пропускате факта, че някои от тия акции се въртят по няколко пъти...

Коментар

• DIDO,
      Аз също се надявам на развитие.Бих ме могли да обменим молко мисли в тази или друга посока с цел да си чуем мислите на глас.Благодаря.

Коментар

• Като ми гледаш коментарите трябва да ти е ясно и търся съмишленици
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
          Екстра
          От около 33000 свободни акции тук, за два дни се продадоха 5000, т.е. остават само около 28000 акции по 2 кинта = 56000 лв. Хаа, джобни пари, всеки може да си ги купи
          Аз си пълня и съответно не продавам старите, а ти?

Коментар

• Екстра
            От около 33000 свободни акции тук, за два дни се продадоха 5000, т.е. остават само около 28000 акции по 2 кинта = 56000 лв. Хаа, джобни пари, всеки може да си ги купи

Коментар

• Абе, тия от Райфата днес купуваха на 1.99, а сега продават на 2.09, т.е. играят за 46 лв
              Това не е ли обидно малко за една банка, то аз играя за поне два пъти повече, но по друга позиция. Тук не си ги давам, имам си обица на ухото от МСХ

Коментар

• Долара нагоре-1,556

Коментар

• Дали и тук ще видим същото развитие какво при М+С, как мислите?
                  Всичко е възможно,само желание да има!
                  Делян Костов ;-)

Коментар

• Като гледам офертите утре сме над 2 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от CHEREPA
                      lev job kupuva
                      desen job prodava

dai kintite
                      Кой за какво си мисли

Коментар

Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                        Някой ще ми помогне ли с информация, кой продаде и кой купи 1000 бр?
                        Давам 10 кинта на който ми каже!

lev job kupuva
                        desen job prodava

dai kintite

Коментар

• Добре, може и да те послушам по късно , ама сега нали се сещаш че нямам време днес да си регистрирам делтаброкер.

Коментар

• При делта брокер можеш да гледаш офертите от кой посредник са подадени. Използвай него.

Коментар

Някой ще ми помогне ли с информация, кой продаде и кой купи 1000 бр?
                              Давам 10 кинта на който ми каже!

Коментар

• Някой ще ми помогне ли с информация, кой продаде и кой купи 1000 бр?

Коментар

Working...
                                X