IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декотекс АД (4DE / DEKOT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• po-skoro, kakto nqkoi spomenaha, tazi pozicia ne e na moda sega.
    moje bi v produljenie na godinata shte pokaje ima li nqma li potencial.

no shte e v ramkite n amoje bi

Коментар

• ami dai da realizirame toq potencial. Pazara nesto ne ocenq poziciata.

Първоначално изпратено от Mortagon
      Наблюдавам тази позиция от доста време и опеделено има голям потенциал, но за съжаление сега са на мода розовите балончета. Ако тук влезе сериозно някоя голяма риба със сигурност ще стане касапница, лошото е, че домомента нямат траен интерес.

притежавам акции. не е съвет за покупка или продажба

Коментар

• Наблюдавам тази позиция от доста време и опеделено има голям потенциал, но за съжаление сега са на мода розовите балончета. Ако тук влезе сериозно някоя голяма риба със сигурност ще стане касапница, лошото е, че домомента нямат траен интерес.

притежавам акции. не е съвет за покупка или продажба

Коментар

• znae li nqkoi kakvo stava tuk? ima oborot, nqma nikakva informacia!

kakvi sa perspektivite na DEKOT za razrastvane i razvitie na BG pazara i v 4ujbina

Коментар

• Също така Загората от известно време насам е активен купувач по позицията,което не е току така.Това ми напомня за покупките на Неохим

Коментар

• Забелязвате ли как Бета Корп постоянно натискат цената надолу по тази позиция?

Коментар

• Sys sigurnost No opredeleno e sigurna investicia, za razlika ot povecheto baloni naposledyk.
                Ne e syvet za pokupka/prodajba.

Коментар

• DEKOT dali ne e podcenen vse oshte?!

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
                    Първоначално изпратено от Elmagico
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Някой би ли ми казал каква е последната цена. И каква е тенденцията - към повишение или към спад?
                    Благодаря предварително.
                    Dnes posledno maj e 2.18 sravnenie ot v4era leko nagore. Nadqvam se da stane 3.00 leva do nova godina
                    nadqvai se.... utre e posleden den na BFB za 2006
                    Nadejdata umira posledna

Коментар

• Първоначално изпратено от Elmagico
                      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Някой би ли ми казал каква е последната цена. И каква е тенденцията - към повишение или към спад?
                      Благодаря предварително.
                      Dnes posledno maj e 2.18 sravnenie ot v4era leko nagore. Nadqvam se da stane 3.00 leva do nova godina
                      nadqvai se.... utre e posleden den na BFB za 2006

Коментар

• Затвори на 2.20 последна сделка има покачване от около 5-6 ст. Отдавна се чака позицията да заеме нива около 2,50-3 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Благодаря предварително.

Коментар

• Някой би ли ми казал каква е последната цена. И каква е тенденцията - към повишение или към спад?
                            Благодаря предварително.

Коментар

• Някакво раздвижване има днес, на какво ли се дължи?

Коментар

• Първоначално изпратено от scportal
                                Дружеството най накрая ще достигне нормалните нива предсказвани за края на годината 2,50-3,00.
                                Честито на добрите инвеститори!
                                Az imam interes kym tova drujestvo, no malko nerealisti4ni e cena ot 2.5 do nova godima. Prosto i pokazatelite za 9 mese4ieto ne pokazvat koj znae kakyv ryst i dolara vse pove4e pada. Mislq 4e 2.2 e maksimuma do kraq na godinata

Коментар

Working...
                                X