IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пепито

Da pravi ste.Sa sujalenie vse o6te v BG ot4etite ne sa merodavni.Moje po dostovernoi sa prodajbite i pasarite, no vseki slu4ai e sam sa sebesi. V BG se subira trudno informacija i sa nujni godini sa da oposnae6 edno drujestvo.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Малей, туканка яко се ядете... пък аз едновременно в един философски форум се разправям с некъв набожен съсел... дето се мисли за философин, ама май е някакъв зомбиран поп.
      Мечо, наистина ли мислиш, че януари и февруари сме изконсумирали полагаемият се възход? Аз все пак мисля, че отделни добрие дружества ще растат, макар и не със зимните темпове... до краят на лятото, после ще навлезем в нормалните сезонни движения.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пепито

Мечка , поспи си още малко сънен си , не се ли усещаш . Събуди се някаде около месец август и виж екрана , ти си добре момче , извини ме !

Коментар

• Пепито

А, понеже видях коментара на Мечка.
          Виж, тук си прав. БИОВ хич не си дадоха труд.
          Сигурно има какво да се крие и пази )
          Питай бе човек. Интересувай се ....

Коментар

• Пепито

Добре съм, Имп. Лошото е, че не споделям ентусиазма ви за пазара като цяло. Да, катастрофи са доста невероятни, но не виждам и особени причини за възход.
            BULL, вярно е че отчетите не винаги са достоверни, но те ясно разкриват тенденциите. А тенденциите (в моите очи) не оправдават тези котировки (особено за BIOV). SFARM се усетиха и доста "поразкрасиха" отчета си, но както сам отбеляза - гледам да съм внимателен.
            Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Пепито

Повече с този или тази Пепи аз няма да се занимавам. Неам нерви.
              Айде, че имам работа.

Коментар

• Пепито

Kakva stana tja- vsi4ki kasvat na Pepondera, 4e ne eprav, a toi pak nomera ot Fakulteto.

Коментар

• Пепито

Pepi mnogo si dosaden, spri s tvoite puberski pisanija.

Коментар

• Пепито

P/E -spored zavisi.
                    ponqkoga P/E ot 20 moje da e nisko a P/E ot 15 da e visoko.

Коментар

• Пепито

Ето още едно доказателство, че си отскоро на БФБ, защото " старите кучета", като аз и примерно Мечка, който познавам от форумите и уважавам мнението му, никога не коментират, какво са спечелили, за да не се дразнят хората и данъчните. Това което съм спечелил е достатъчно.

Коментар

• Пепито

Защото страхотно се нуждаеш от проветряване.
                        Бих те попитал защо не вземеш да отидеш на почивка малко, но се сещам че няма как да си изкарал достатъчно, за да си го позволиш.

Коментар

• BIOV и SFARM са надути до пръсване.. Особено BIOV!

Защо ли имам усещането, че Киро и БУЛЛ са отскоро на БФБ.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Е, и това е така, както борсовата цена, така и реалната стойност на една компания се определя от много свързани фактори. Как си Мечо? :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Tova, koeto Pepi dava kato dovod e pulna dogmatika.To ako po edin faktor se praviha generalni isvodi, njama6e da ima ikonomi4eski Analis.Dersai Pep sa tebe e kra4ka napred, no 4eti pove4e vmesto da pi6e6 gluposti v Investor.

Коментар

Некоректен е начинът на изчисляване. Това е причинено от некоректните финансови отчети, които често са дори в пъти по-ниски от реалните.
                                Какво да правиш - обща слабост на дружествата в БГ.
                                Това съм го казвал няколко пъти.
                                Дай ми три дружества, за които си абсолютно убеден, че са с коректни отчети??
                                Затова на Пепи му казват хората да се запознае с компаниите (но не от публикациите) преди да дрищи и да се излага. Ти също бъди внимателен, Мечка.
                                Айде успех.

Коментар

Working...
                                X